Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
Geta D:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 August 2012, 10:55 ---din pacate, din foarte multii membri inscrisi din Bucuresti, doar vreo 15 maxim 20 iesim, din cand in cand. e foarte putin si nu prea inteleg de ce fiindca e clar ca sunt foarte multi oameni singuri. nici nu stiu ce pierd. :)
--- Terminare citat ---
din pacate sunt foarte multi oameni singuri :( , iar daca nu sti sa o getionezi foarte bine te poate duce pe cai gresite
bit:
Din pacate e si lenea mare. (vorbesc din experienta, am doua doctorate-n lene :D)
Caroline:
Asta se intampla pentru ca marea majoritate a oamenilor singuri nu vor nici macar sa-si recunoasca lor insile ca sunt singuri, darmite sa mai caute si rezolvari. In general, acestia isi petrec timpul liber alergand dupa relatii cu orice pret, refuland in cariera si goana dupa bani, sacrificandu-se pentru rude, lamentandu-se ca sunt singuri oricui vrea sa-i asculte sau autoizolandu-se rusinati, ca niste paria ce se simt. Ca sa rezolvi o problema trebuie in primul rand sa recunosti ca ai o problema, si in al doilea, sa incetezi sa te mai justifici si sa faci ceva in acest sens. Eu cred ca suntem atat de putini aici, pentru ca suntem tocmai acea diferenta "mare majoritate" care face ceva. Sau cel putin, incearca sau isi doreste sa faca ceva.
P.S. Eu as propune altceva, in loc de bar: o "camera" virtuala de discutii audio-video, cum ar fi de exemplu conferinta pe Skype. Ca sa fie "deschis non-stop", ar trebui sa se asigure permanenta prin rotatie, ca intr-un call center.
bit:
Mda nush...in principiu nu zici rau. Da`tot nu se compara cu talking-ul nas in nas.
Matei:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 11 August 2012, 12:05 ---Asta se intampla pentru ca marea majoritate a oamenilor singuri nu vor nici macar sa-si recunoasca lor insile ca sunt singuri, darmite sa mai caute si rezolvari. In general, acestia isi petrec timpul liber alergand dupa relatii cu orice pret, refuland in cariera si goana dupa bani, sacrificandu-se pentru rude, lamentandu-se ca sunt singuri oricui vrea sa-i asculte sau autoizolandu-se rusinati, ca niste paria ce se simt. Ca sa rezolvi o problema trebuie in primul rand sa recunosti ca ai o problema, si in al doilea, sa incetezi sa te mai justifici si sa faci ceva in acest sens. Eu cred ca suntem atat de putini aici, pentru ca suntem tocmai acea diferenta "mare majoritate" care face ceva. Sau cel putin, incearca sau isi doreste sa faca ceva.
P.S. Eu as propune altceva, in loc de bar: o "camera" virtuala de discutii audio-video, cum ar fi de exemplu conferinta pe Skype. Ca sa fie "deschis non-stop", ar trebui sa se asigure permanenta prin rotatie, ca intr-un call center.
--- Terminare citat ---
vezi, aia cu alergatul este contra productiv, poate de aceea nici nu se leaga nimic. daca in loc de a alerga dupa relatii cu orice pret, am lasa lucrurile sa vina in mod normal, fara ca nici o nota sa nu fie fortata, poate ca si relatiile acelea atat de dorite ar veni de la sine.
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 11 August 2012, 12:10 ---Mda nush...in principiu nu zici rau. Da`tot nu se compara cu talking-ul nas in nas.
--- Terminare citat ---
de acord ca F2F este mai eficient. aici vad un dar, oamenii nu au curaj sa faca pasul spre realitate din mai multe motive. le e teama ca nu vor fi acceptati asa cum sunt, ca ceilalti nu vor arata destula toleranta fata de ei si umanitatea lor, pentru ca sunt prea inalti, prea mici, prea grasi, prea slabi, prea etc. sau pentru ca au idei diferite, ceea ce este mare pacat. va dau un exemplu, o postare de-a mea sau mai multe pe topicul acela cu politica, a declansat niste reactii foarte puternice care pur si simplu m-au dezamagit si chiar speriat intr-o anume masura. si nu ma sperii chiar asa de usor :) de aceea m-am si indepartat un timp cu gandul nici sa nu mai apar pe-aici. m-am gandit ca daca intr-un spatiu virtual mi se raspunde cu atata inflexibilitate si duritate, fara pic de intelegere si acceptare a punctului meu de vedere, pai mi-am zis, in realitate, daca ne-am vedea, as fi pur si simplu linsat, lapidat, crucificat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă