Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (55/86) > >>

micaela:

--- Citat din: Emi 53 din Sâmbătă, 11 August 2012, 09:41 ---Din fericire ca nu simtim la fel,dar cred ca prin impartasirea a ceea ce simtim cu adevarat ne putem ajuta uni pe alti. Fiecare experienta este unica cum suntem si noi ,dar la univel mai profunt suntem totusi UNU.Va doresc o zi minunata.Eu merg la munte unde nu am internet.

--- Terminare citat ---

meditatie placuta acolo, la muntele fara internet, Emi  :)

Matei:
ar fi fain daca ar exista un spatiu fizic, asemanator acestui forum, unde oamenii sa mearga atunci cand simt nevoia de a schimba o vorba doua.  sa fie un fel de meeting point SC, permanent, asa cum este acest spatiu virtual.

micaela:
ar fi insa e greu de faptuit o "infrastructura" speciala daca exista inca o "masa critica" de singlesi atat de mica dornica sa iasa si sa socializeze in real. Suntem incredibil de putini , totusi, la nivelul unui oras ca Bucurestiul.... in cazul asta "permanenta" nu poate fi rentabilizata, cred.
ma gandeam mai demult ca cineva ar fi putut avea initiativa infiintarii unui bar/club pentru singlesi, insa ar fi destul de complicat de controlat posibila "infiltrare" a tot felul de neaveniti, chiar escroci... tre buie si un "filtru", asa cum este Gigi (ma scuzi, Gigi :))

Matei:
mi-a trecut prin cap chestia asta vazand ca sunt inregistrati peste o mie de membri si banuiesc ca majoritatea este din bucuresti si imprejurimi.  da, ideea cu barul este excelenta si nu este imposibila.  :)

micaela:
din pacate, din foarte multii membri inscrisi din Bucuresti, doar vreo 15 maxim 20 iesim, din cand in cand. e foarte putin si nu prea inteleg de ce fiindca e clar ca sunt foarte multi oameni singuri. nici nu stiu ce pierd.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă