Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 09 August 2012, 17:49 ---na, diferente intre femei si barbati, ce vrei....io chiar nu regret nimic din ce am trait, chiar si experientele cele mai rele, greu de depasit le-am luat ca lectii de viata din care am avut cel mai mult de invatat. a doua oara, tocmai pt ca mi-am invatat lectia, clar n-o sa repet greseala. consider ca erau necesare acele lectii ca sa pot deveni omul care sunt azi. :)
--- Terminare citat ---
sunt absolut de acord. si fara niciun fel de sofism, bit.
Toate experientele de viata isi au rostul ?or, te invata ceva, iti deschid orizontul interior intr-un fel... si nu o data s-a dovedit ca ceea ce la un moment dat parea a fi fost o greseala regretabila s-a dovedit ulterior a fi premisa unui "altceva" interesant, benefic...
bit, invata (odata! :)) sa nu regreti ceea ce a fost. este inutil. nu poti schimba nimic din trecut si nu faci decat sa te incarci in prezent si viitor cu balastul unor trairi negative. Pare greu, chiar imposibil sa-ti schimbi perspectiva asupra unor lucruri dar nu e chiar asa.
Cum Dumnezeu sa te fac io pe tine, fratili meu, sa privesti frumos TOT ce este in viata ta?! :) :kissing:
Guesswho:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Joi, 09 August 2012, 17:28 ---Femeile sunt mult mai apasate de singuratate. Un amestec de rusine- nu stiu de ce, dar asa e- cu dorinta acuta de-a avea copii, cu senzatia ca le trece "faina prin traista"...si cumva, asa si e. un barbat singur are de n ori mai multe sanse sa-si gaseasca pe cineva potrivit decat o femeie singura. si cu cat trece timpul e mai rau.
--- Terminare citat ---
nu mi-am propus sa fiu contra, da vad ca-mi iese cu brio azi... ;)
eu sunt single de ceva timp, dar nu ma simt apasata de singuratate. am un copil, calatoresc, am prieteni, ma descurc foarte bine si singura, dar dorinta de a intalni omul potrivit vine din placerea de a imparti anumite trairi, sentimente, experiente.
ce-am bolduit imi suna a credinta negativa si daca o asimilezi va deveni realitatea pe care o vei trai (sau pe care o traiesti deja).
dupa divort eram o femeie singura cu un copil mic, dar am avut incredere in mine si nici nu mi-a trecut prin cap ca n-o sa gasesc omul potrivit. si l-am gasit, chiar daca pt un timp limitat!
esti ceea ce gandesti :)
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Joi, 09 August 2012, 18:00 ---sunt absolut de acord. si fara niciun fel de sofism, bit.
Toate experientele de viata isi au rostul ?or, te invata ceva, iti deschid orizontul interior intr-un fel... si nu o data s-a dovedit ca ceea ce la un moment dat parea a fi fost o greseala regretabila s-a dovedit ulterior a fi premisa unui "altceva" interesant, benefic...
bit, invata (odata! :)) sa nu regreti ceea ce a fost. este inutil. nu poti schimba nimic din trecut si nu faci decat sa te incarci in prezent si viitor cu balastul unor trairi negative. Pare greu, chiar imposibil sa-ti schimbi perspectiva asupra unor lucruri dar nu e chiar asa.
Cum Dumnezeu sa te fac io pe tine, fratili meu, sa privesti frumos TOT ce este in viata ta?! :) :kissing:
--- Terminare citat ---
exact, mica, am avut o astfel de experienta care mi-a parut iadul in viata mea. atunci n-am vazut nimic bun, desi se spune (si chiar asa si e!) ca in fiecare experienta negativa exista si o parte buna. dupa un timp, am realizat ca acea experienta negativa mi-a deschis 2-3 drumuri catre oportunitati extraordinare.
trecutul nu poate fi schimbat, iar ceea ce conteaza e clipa prezenta de care nu se poate bucura cel care traieste in trecut. cred ca pentru fiecare exista un moment al trezirii, aceasta informatie o asimileaza fiecare atunci cand e pregatit. o veni si momentul lui bitek ;) :)
micaela:
--- Citat din: bitek din Joi, 09 August 2012, 17:50 ---Pai nu cred ca ai cum sa intelegi (spiritul competitional inter-gen feminin -moooaaama, ce-am debitat aci! :idiot2:-). E o chestie nativa, specifica doar lor, femeilor.
--- Terminare citat ---
he, he. chiar crezi ce spui? creca n-ai remarcat cum se zbarleste masculinu'gelos din voi, barbatii, cand o femeie face aprecieri elogioase la adresa unui alt barbat. mama, mama... si n-am vazut asta la unul singur, ci la majoritatea. parca le pici ceara incinsa (de epilat ;D) pe podoaba atavica a epidermei lor darwiniste. ;D
cat despre competitia dintre femei...hm., nu o neg, insa trebuie spus ca de la un anumit nivel in sus chiar si femeile pot aprecia si chiar se pot bucura de calitatile unei surate. ceea ce povesteste acolo matei este o realitate destul de raspandita, e drept, insa o femeie de calitate nu-si va ignora "colegele de sex" numai fiindca e un masculin prin preajma, pe care ele il pot aseza in postura de öbiect al concurentei". chiar si o femeie poate fi fair-play, obiectiva si binevoitoare in raport cu alte femei.
nu mai absolutizati atata perspectiva voastra uracioasa, trolleri ce sunteti. ;D :strambatura:
bit:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 09 August 2012, 18:07 ---trecutul nu poate fi schimbat, iar ceea ce conteaza e clipa prezenta de care nu se poate bucura cel care traieste in trecut. cred ca pentru fiecare exista un moment al trezirii, aceasta informatie o asimileaza fiecare atunci cand e pregatit. o veni si momentul lui bitek ;) :)
--- Terminare citat ---
Vai, cat iti urasc condescendenta!
Normal ca stiu ca nu pot schimba trecutul!!! Daca s-ar fi putut face, as fi facut-o de mult! Si lasati-ma pe mine in "adormirea" mea. Desi nu stiu care dintre noi vede viata mai bine. Si nu stiu care ar face fata mai bine unei deceptii, daca stau sa ma gandesc un pic. Hai, va rog io, nu ma provocati sa fiu rautacios! Io-mi traiesc viata incercand sa invat din experientele prin care trec si prin care le vad la alti oameni, nu din sistematizari si teoretizari mai mult sau mai putin trendy. Na, uite ca devin si veninos.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă