Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (46/86) > >>

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 09 August 2012, 18:12 ---he, he. chiar crezi ce spui? creca n-ai remarcat cum se zbarleste masculinu'gelos din voi, barbatii, cand o femeie face aprecieri elogioase la adresa unui alt barbat. mama, mama... si n-am vazut asta la unul singur, ci la majoritatea. parca le pici ceara incinsa (de epilat  ;D) pe podoaba atavica a epidermei lor darwiniste.  ;D

--- Terminare citat ---
Bre, slava Domnului ca nu-s invidios. Pe cuvant. Adica chiar nu ma misca. Ba chiar consider ca e de cascat ochii si de bagat la cap in situatii de genul.

micaela:

--- Citat din: bitek din Joi, 09 August 2012, 18:13 ---Vai, urasc condescendenta!
Normal ca stiu ca nu pot schimba trecutul!!! Daca s-ar fi putut face, as fi facut-o de mult! Si lasati-ma pe mine in "adormirea" mea. Desi nu stiu care dintre noi vede viata mai bine. Si nu stiu care ar face fata mai bine unei deceptii, daca stau sa ma gandesc un pic. Hai va rog io, nu ma provocati sau fiu rautacios!

--- Terminare citat ---

iubire mica, unde vezi toi condescendenta?  :o :P
si da, uite na, te provocam! fii uracios, fii uracios!  :box:
adica ce, n-avem toti deceptii? da' de ce sa (mai) regreti?!! priveste in fata, ca acolo sunt gropile in care poti sa mai calci.  ;D

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 09 August 2012, 18:07 ---exact, mica, am avut o astfel de experienta care mi-a parut iadul in viata mea. atunci n-am vazut nimic bun, desi se spune (si chiar asa si e!) ca in fiecare experienta negativa exista si o parte buna. dupa un timp, am realizat ca acea experienta negativa mi-a deschis 2-3 drumuri catre oportunitati extraordinare.
trecutul nu poate fi schimbat, iar ceea ce conteaza e clipa prezenta de care nu se poate bucura cel care traieste in trecut. cred ca pentru fiecare exista un moment al trezirii, aceasta informatie o asimileaza fiecare atunci cand e pregatit. o veni si momentul lui bitek   ;) :)

--- Terminare citat ---

pai asta astept si eu cu nerbdare: sa-i vina momentu' lui bit ;D, ca e inteligent si tre' sa ajunga acolo repejor, da' numai daca il arunca pe "nu" din bratele-i apucacioase.  ;D
sa vezi acum jet de venin.  ;D

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 09 August 2012, 18:24 ---pai asta astept si eu cu nerbdare: sa-i vina momentu' lui bit ;D, ca e inteligent si tre' sa ajunga acolo repejor, da' numai daca il arunca pe "nu" din bratele-i apucacioase.  ;D
sa vezi acum jet de venin.  ;D

--- Terminare citat ---
Iote: :kissing:

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 09 August 2012, 18:20 ---adica ce, n-avem toti deceptii? da' de ce sa (mai) regreti?!! priveste in fata, ca acolo sunt gropile in care poti sa mai calci.  ;D

--- Terminare citat ---
Bre fratili, nicidata n-am afirmat ca am pus monopolul pe deceptii. Si nici nu mi-a placut vreodata sa ma vad (sau sa fiu vazut) ca o fiinta demna de mila. Neah, mai bine al  >:D!. Orice, numai mila nu! Si nici voi fi vreodata asa, indiferent cat de jos -si de tavalit- voi fi fost.
Io am vrut sa spun doar ca-s sincer. Si ca recunosc ca regret. Atat. De ca sa n-am voie?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă