Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
Saturnianul:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Aprilie 2012, 12:46 ---cica fericirea sau nefericirea sunt doar chestie de perceptie si de atitudine personala vis-a-vis de perceptie
--- Terminare citat ---
Nu se limiteaza numai la perceptie iar omul are o limita de modificare a perceptiei. Ca sa dau un exemplu brut: nu poti pecepe un pumn luat in figura ca pe o mingiiere oricit te-ai stradui. Pe de alta parte, poti sa zici ceva de genul: "bine ca dat cu pumnul si nu cu cutitul" ;D
Sunt relative si perceptiile astea... :box:
Caroline:
Ce zici atunci de propunerea lui Frankl de a percepe mizeriile si bataile zilnice dintr-un lagar nazist ca pe o oportunitate de dezvoltare personala (in acest caz, a ambitiei de a supravietui)? :o
wonderland:
Am o întrebare și, mi s-a părut că asta e topicul în care aș putea să o lansez. Dacă am gresit - rog moderatorii să actioneze în consecinta :).
De fapt, cred ca am o suită de întrebări pentru singles. Nu pentru orice fel de singles, ci pentru cei din comunitatea SC:
Cand faci o rezervare, în prima parte a anului, pentru actiuni SC din a doua parte a anului nu e ca și cum te-ai ...angaja că îți vei menține statutul? Atat de mult ne-am obișnuit cu atat statut încat nici nu mai luăm în calcul posibilitatatea unei schimbari?
E adevarat că, în unele cazuri, te poti baza pe datele oferite de experiența concreta și să estimezi obiectiv probabilitatea spre zero.
Dar, tot nu ma pot abtine să nu mă întreb daca nu e un soi de...profetie autorealizatoare?
:crazy2:
almi_gabi:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 24 Aprilie 2012, 23:37 ---Am si io o nelamurire: cum poti sa faci ceea ce ai de facut cu placere daca ceea ce ai de facut nu se numara printre ceea ce-ti place sa faci? :-\
--- Terminare citat ---
exista si lucruri pe care trebuie sa le faci chiar daca nu-ti plac ! daca totul ar fi roz in viata noastra unde ar mai fi distractia :D
de obicei in astfel de situatii ai 2 variante: 1 ceea ce faci nu este atat de urgent si aplici regula pauzele lungi si dese cheia marilor succese
sau 2. daca este totusi necesar sa faci acel lucru incerci sa cauti o motivatie pozitiva (precis exista una pentru care faci acel lucru)ceva gen daa fac acest lucru mai tarziu sa am anumite beneficii sau daca termin mai repede voi avea apoi mai mult timp sa fac ceea ce imi place sau tacand acest lucrru care nu-mi place stiu ca voi bucura pe cineva sau va beneficia de pe urma lui etc
almi_gabi:
--- Citat din: wonderland din Duminică, 29 Aprilie 2012, 10:07 ---Am o întrebare și, mi s-a părut că asta e topicul în care aș putea să o lansez. Dacă am gresit - rog moderatorii să actioneze în consecinta :).
De fapt, cred ca am o suită de întrebări pentru singles. Nu pentru orice fel de singles, ci pentru cei din comunitatea SC:
Cand faci o rezervare, în prima parte a anului, pentru actiuni SC din a doua parte a anului nu e ca și cum te-ai ...angaja că îți vei menține statutul? Atat de mult ne-am obișnuit cu atat statut încat nici nu mai luăm în calcul posibilitatatea unei schimbari?
E adevarat că, în unele cazuri, te poti baza pe datele oferite de experiența concreta și să estimezi obiectiv probabilitatea spre zero.
Dar, tot nu ma pot abtine să nu mă întreb daca nu e un soi de...profetie autorealizatoare?
:crazy2:
--- Terminare citat ---
depinde de fiecare
eu am incetat de mult sa mai fac vreun fel de profetie in ceea ce priveste lucrurile si situatiile din viata, exista prea multe variabile si in mod cert nu suntem capabili sa le controlam atunci cand ele nu depind de noi ci de destin, de intamplare sau de conjunctura sau cum vrei sa le spui
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă