Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (34/86) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: adda din Joi, 19 Aprilie 2012, 20:14 --- intrebare pt un single  ;)...conteaza cum scriem sau cum vorbim atata timp cat ne intelegem?  :)

--- Terminare citat ---

cred ca nu are importanta cum scriem sau vorbim atata timp cat o facem civilizat
ce ne facem cu cei care inteleg numai ce vor ei  ;)

Saturnianul:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 31 Martie 2012, 15:32 ---important nu este sa faci doar ceea ce-ti place (sau sa visezi la asta, daca momentan nu poti), ci sa faci tot ceea ce ai de facut, acum si aici, cu placere.

--- Terminare citat ---

Am si io o nelamurire: cum poti sa faci ceea ce ai de facut cu placere daca ceea ce ai de facut nu se numara printre ceea ce-ti place sa faci?  :-\

Caroline:
Sa dezvolti strategii mentale astfel incat sa cauti si sa gasesti placere in ceea ce faci. Altfel spus, cica fericirea sau nefericirea sunt doar chestie de perceptie si de atitudine personala vis-a-vis de perceptie, ca in fond viata e aceeasi pentru toti.

varsator38:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Aprilie 2012, 12:46 ---  cica fericirea sau nefericirea sunt doar chestie de perceptie si de atitudine personala vis-a-vis de perceptie

--- Terminare citat ---

cred totusi ca e mult mai mult decat o "chestie de perceptie",factorii implicati fiind numerosi,influenteaza atitudinea personala a fiecaruia.

Caroline:
Adevarat, dar ideea pe care o citam eu era ca si atitudinea influenteaza factorii, chiar mai mult decat invers. Sunt oameni care traiesc obiectiv absolut la fel, dar subiectiv se simt foarte diferit in aceeasi situatie/experienta de viata. Sau, chiar si la aceeasi persoana... Uite, concret, la mine, de exemplu, se intampla ceva ciudat. Acum 3 ani cand am divortat si am revenit in invatamant, eram foarte fericita cu ceea ce aveam, si aveam (profesional si financiar vorbind) mult mai putin decat acum. Obiectiv, nu s-a schimbat nimic de-atunci sau chiar s-a schimbat in bine. Deci, din pacate, nu pot "da vina" pe situatie... trebuie sa ma straduiesc eu sa ma "joc" de-a viata atunci cand n-am chef sau nu-mi place ceva.  :-\ Uneori imi si iese.   ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă