Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (32/86) > >>

bit:
Pai io am ceva cu toata lumea, incepand cu mine  ;D. Iar tu acu` esti ardeleanca serioasa, jumatea a serioasa. :)

Caroline:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 23:39 ---jumatea a serioasa.

--- Terminare citat ---

No, ma, da' tu chiar graiesti ardeleneste cumsacade. Da' de-a cui esti ?!  :happy:

bit:
Pai bre, o s-o ntreb pe mama cate excursii in Ardeal facu ea acu...ceva ani. Si vaz io ce-mi miroase. Da` nu prea creca sa iasa ceva. (Nici Mitic pur nu-s. De fapt, is cam Mitic, asa, prin adoptie, ca am acte si muncesc aci, in rest...ba :))

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 23:25 ---.. Io-s jumate ardeleanca si o stiu si pe Adda, care e get-beget, si noi tot nu vorbim cu atatia de io, numa, is, doamne-feri, multam ca tine, cel putin in scris.  ::)

--- Terminare citat ---

culmea ca eu sunt bucuresteanca get-beget si tot folosesc cuvinte ardelenesti si in scris si chiar atunci cand vorbesc, le-am preluat din limbajul celor din ardeal pentru ca mi-au placut, parca suna mai fain    decat vorba noastra urbana

cat despre ce citim, ce stim teoretic si ce facem cand ne vedem pusi in fata unei situatii concrete de viata aici e mare diferenta
teoretic toti stam bine la capitolul ce ar trebui sa facem, fie ca am auzit anumite lucruri de la cei mai batrani sau le-am urmarit pe la vreo conferinta, sau le-am citit, problema se pune cand ne vedem in situatia de a aplica practic ceea ce teoria ne spune si atunci constatam ca obisnuintele, deprinderile, ceea ce este imprimat in subconstientul nostru ne face sa actionam altfel

adda:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 23:25 ---Bitek, nu prea inteleg ce ai cu ardelenii... Io-s jumate ardeleanca si o stiu si pe Adda, care e get-beget, si noi tot nu vorbim cu atatia de io, numa, is, doamne-feri, multam ca tine, cel putin in scris.  ::)

--- Terminare citat ---

asa-i place lui sa tachineze lumea....  ;D
e adevarat ca noi nu vorbim "ardeleneste" tot timpul, pe noi ne da de gol accentul ardelenesc sau unele cuvinte din zona noastra, nu neaparat cele uzuale... :)  ;)
ioi, da' pe mine nu ma deranjeaza, poate sa zica ce vrea despre noi, eu chiar sunt mandra ca sunt ardeleanca  :dance: *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă