Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
bit:
Si pe mine ma da accentul de gol. In scris :). Io (de unde o fi zis ea ca si asta-i ardelenesc :slap:...bre oamenilor, asta-i forma arhaica si oarecum vulgara a pron pers la a I a nominativ, peste tot in tara asta! :rtfm:) asa scriu, cat pot de prescurtat si cu cat mai putine litere posibil. As desena, daca as putea. Asa, ceva abstract cu maxim doo linii si alea cat mai scurte. Numa`sa se-nteleaga ceva. Acu`nu veniti sa-mi ziceti ca si forma asta acuta de lene e tot ardeleneasca... :faint:
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 23:25 ---O sa o caut. Poti sa-mi scrii pe mail: cornelia.ioana08@gmail.com. ;)
--- Terminare citat ---
Caroline, iti scriu dupa ce ma intorc, pe saptamana viitoare :)
adda:
--- Citat din: bitek din Joi, 19 Aprilie 2012, 18:37 ---Si pe mine ma da accentul de gol. In scris :). Io (de unde o fi zis ea ca si asta-i ardelenesc :slap:...bre oamenilor, asta-i forma arhaica si oarecum vulgara a pron pers la a I a nominativ, peste tot in tara asta! :rtfm:) asa scriu, cat pot de prescurtat si cu cat mai putine litere posibil. As desena, daca as putea. Asa, ceva abstract cu maxim doo linii si alea cat mai scurte. Numa`sa se-nteleaga ceva. Acu`nu veniti sa-mi ziceti ca si forma asta acuta de lene e tot ardeleneasca... :faint:
--- Terminare citat ---
;D ;D
:giggle: sa fim on topic : intrebare pt un single ;)...conteaza cum scriem sau cum vorbim atata timp cat ne intelegem? :)
bit:
No ase! :kissing: :flori:
adda:
:):thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă