Autor Subiect: De ce suntem single ?  (Citit de 568960 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
Re: Jurnalul incepatorului - De ce suntem singuri ?!
« Răspuns #165 : Luni, 29 Martie 2010, 14:01 »
bine ai venit printre noi, pe_jumatate (Carmen, da?!) Tu ai intrebat de prezenta copiilor in tabere... personal, mie mi-ar face placere, cine are, sa vina si cu copiii. Eu nu am... poate de aceea imi plac asa de mult ai altora!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

robbye79

• Vizitator
« Răspuns #166 : Luni, 29 Martie 2010, 14:11 »
Salutare tuturor si bine v-am gasit

In primul rand felicitarile mele initiatorilor acestui proiect, s-ar putea sa faca mult bine
pt foarte multi oameni. Acestea fiind spuse sper sa nu va plictisesc cu autoanaliza si concluziile
ei referitoare la subiectul "De ce sunt singur"

Pt ca ma complac in situatia asta si in 95% din timp nu fac nimic pt a schimba asta chiar daca se iveste ocazia
Pt ca am esuat odata si nu mai vreau sa esuez din nou
Pt ca poate mi-am pierdut speranta in a mai gasi pe cineva compatibil (desi fie vorba
intre noi pe masura ce zilele si anii trec, la fel scad si asteptarile sau pretentiile) 
Pt ca nu imi plac cluburile, localurile si in general aglomerarile umane
Pt ca nu comunic foarte mult
Pt ca desi nu sunt timid sunt o persoana mai retrasa
Pt ca vreau sa fiu cu cineva doar atunci cand imi convine mie
Pt ca sunt mult prea pretentios, prea carcotas, desi sunt departe de a fi in pozitia sa fac acest lucru,
nu sunt tocmai un Richard Gere
Pt ca sunt prea prudent, nu imi asum riscuri decat daca stiu intr-un procent destul de mare ca ceea ce caut este
ceea ce voi gasi, ori asa cum stim toti aparentele inseala
Pt ca am primit o educatie total nepotrivita cu vremurile actuale
Pt ca sufar de sindromul inecarii la mal
Pt ca de multe ori gandesc prea mult cand ar trebui sa actionez
Pt ca de multe ori actionez fara sa gandesc
Pt ca nu accept compromisuri, ori compromisul intr-o relatie (orice relatie) nu e o optiune, este un "must" ...parerea mea

Cam astea sunt, ce am scris mai sus vine dupa o autoanaliza de vreo 15 min....bineinteles lucrurile
astea nu le-as fi spus despre mine nici daca imi punea cineva un pistol la cap,... ;D ( trebuie sa ne pastram masca de zi cu zi, nu!!!???)
dar dat fiind locatia, menirea site-ului si subiectul mi-am spus ca ce am de pierdut... :)

maria171

• Vizitator
« Răspuns #167 : Luni, 29 Martie 2010, 14:21 »
Salutare
interesant citatul din semnatura!
bine ai aparut
cat despre pt-urile tale, pare ca ai gandit mai mult de 15 min si de mai multe ori

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #168 : Luni, 29 Martie 2010, 14:32 »
Bun venit printre noi.
Si daca maresti timpul dela 15 min la 30 de min, sa zicem?

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #169 : Luni, 29 Martie 2010, 15:00 »
bine ai venit printre noi @robbye79, interesanta autoanaliza facuta :)
iti doresc sa-ti recapeti increderea in tine, in oamnei si impreuna cu noi sa poti avea tot mai putin Pt-ri :) la modul cel mai placut :)
te invitam la povesti cu noi :)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #170 : Luni, 29 Martie 2010, 15:35 »
eu zic ca robbi(Y)e e super-aspru si probabil negativeaza excesiv in ce scrie despre sine..

rob, daca ai gasit listoiul ala de pt-uri, e pentru ca deja lucrezi probabil (subconstient sau nu) la rezolvarea problemelor pe care crezi tu ca le ai.. problema ar fi cu cei care nici macar nu isi dau seama ca au cate un pt..  :)

si stii? as putea sa zic ca si eu am aceleasi pt-uri ca cele din listoiul tau.. dar cu o diferenta.. la mine asteptarile si exigentele cresc cu cat imbatranesc, nu scad, ca la tine, heheheheeeeee

have fun!

robbye79

• Vizitator
« Răspuns #171 : Marți, 30 Martie 2010, 18:04 »
Pai...sa incepem, ce-am scris eu ....si ce a iesit... :)
Eu faceam doar o analiza obiectiva a unei stari de fapt, a mea...de aici si pina
la a nu avea incredere in oameni sau in mine e cale lunga, incredere in mine am
exact atat cat am nevoie, prea multa strica...vezi citatul din semnatura in care
cred cu tarie, ......sunt pesimist in general, nu sunt nici super aspru cu mine si nici negativist.
Pesimismul mi se pare rational in viata, daca ai dat gres ai fost pregatit pt asta, daca ai reusit
poti sa te bucuri de asta la momentul respectiv, pe cand optimismul, in special cel dus la extrem mi se pare o forma grava de...naivitate, ma feresc sa folosesc un cuvant mai greu , sa nu jignesc pe cineva......sunt convins ca multi deja mi-ar trage niste suturi in posterior dupa fraza asta.....
Cat despre asteptarile si exigentele care cresc odata cu varsta sunt de acord cu tine doar pe_jumatate ....ca sa fac un joc de cuvinte interesant, ....daca nu ai gasit pe nimeni pina la acum, care crezi ca sunt sansele pt a gasi pe cineva pe viitor!!??... timpul se scurge intotdeauna spre inainte, niciodata spre inapoi, si dupa cum stii toti vietuim pe aceasta planeta o perioada mai mult sau mai putin determinata (asta in cazul in care nu esti ruda cu Duncan McLoud, The Highlander) ....s-ar putea ca la un moment dat sa ramai fara timp sau ca "instalatia" (scuza-mi expresia) umana in ansamblul ei sa fie iesita din garantie chiar daca ai gasit ceea ce cauti :)......asta e o jumatate cat trei sferturi, si in care cred, de aici vine PT acela, .....cealalta ...cat un sfert, e varianta ta, s-ar putea sa ai dreptate....
Cum spunea un clasic in viata: SUCCESURI.....in cautare

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #172 : Marți, 30 Martie 2010, 18:16 »
aaaaaaaaaaaa.. raspunsul e perfect, iar pt-urile s-au transformat brusc in "fiindca" :)
bravo! fara sa fii pesimist/optimist peste masura, pari sa te uiti cu realism la viitor, si faci foarte bine..
asa incat nu mai zic nimic despre negativare excesiva si nici despre asteptari disproportionate..
sunt de fapt realism moderat si asteptari in ton cu varsta, e ok acum?

PS nu arat nici pe departe ca EBA, asa ca nu mi-ar sta bine cu succesuri de imprumut ;)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #173 : Marți, 30 Martie 2010, 18:22 »
Pt ca nu imi plac cluburile, localurile si in general aglomerarile umane
Pt ca nu comunic foarte mult
Pt ca desi nu sunt timid sunt o persoana mai retrasa
Pt ca sufar de sindromul inecarii la mal
Pt ca de multe ori gandesc prea mult cand ar trebui sa actionez

@robbye79 spune unde din aceste pt-uri ai spus ca ai incredere :) si exemplele pot continua cu neincrederea. da, e o cale lunga in a recunoaste acest lucru si nu te condamna nimeni. teama esecului e iar o forma de neincredere.

"daca nu ai gasit pe nimeni pina la acum, care crezi ca sunt sansele pt a gasi pe cineva pe viitor!!??... timpul se scurge intotdeauna spre inainte, niciodata spre inapoi"

@robbye79
niciodata sa nu spui niciodata ;) in vorbele tale de mai sus cumva e o urma de neincredere ?;) niciodata sa nu insuflii neincrederea celor din jurul tau si mai ales persoanei tale.

si, iarta-ma daca gresesc, te contrazici singur, daca nu reusesti sa vezi unde;) spune si te ajutam:)
numai bine si te asteptam la povesti alaturi de noi:) daca ai curaj si sunt sigura ca vei avea, chiar la intalnirile bucurestenilor si nu numai :)

robbye79

• Vizitator
« Răspuns #174 : Marți, 30 Martie 2010, 20:04 »
Marcutza...eu incercam acolo sa-mi enumar defectele pt care momentan sunt singur, nu calitatile pt care am fost cu cineva ieri sau acum nu stiu cati ani.....care ar fi fost rostul???.......asta despre pt-urile mele....
Ai spus bine "o urma de neincredere"....da, dar cine nu simte asta???....... teama de esec e o forma de neincredere, zici tu...atunci "guilty as charged"...asta o am, de aceea incerc sa planuiesc tot ceea ce fac foarte bine .....
fara sa fiu rautacios, nu-mi sta in fire, ci doar un pic ironic sper ca acum nu o sa contesti faptul ca indubitabil timpul se scurge spre inainte si niciodata spre inapoi :) ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #175 : Marți, 30 Martie 2010, 20:07 »
corect adevarat si valabil cu timpul :) @robbye79
 si cu teama de esec sunt de acord, e fireasca dar niciodata nu vei sti finalul daca nu incerci.
in viata sa nu stai pe margine si sa-ti spui, mi-e teama ca dau gres, nu !!!
incerci, gusti, atingi, intrebi si ceri, iti asumi niste riscuri minime sau maxime, in functie de dorinte, de atingerea lor. :)

capul sus si esecul sa nu-ti infranga dorinta si ambitia :) ever !!!

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #176 : Miercuri, 31 Martie 2010, 00:28 »
Nu-i zic nimic lui @robdye79 decat , Bine ai venit , si lasa timpul sa rezolve problemele, dar incearca sa fii viu , activ , atat.

@ marcutza, cu tine am o vorba importanta ;  nu stiu daca esti constienta de cata admiratie starnesti in mine ; sfatul, sau ma rog parerea pe care ai expus-o pentru robbye79 mi se pare a fi dintr-un suflet deosebit, special; tu zici ca ai divortat ? pai,ce om ai avut langa tine de a fost atat de orb sa poata parasi o astfel de comoara ? Nu mai zic nimic, o fi si domnul pe forum ?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #177 : Miercuri, 31 Martie 2010, 00:32 »
   Pe forum nu este nici 10% din cum e in realitate! Ati vazut: am avut bucuria si placerea sa o cunosc si personal! E superfata! Iar cel care nu a stiut sa o pastreze cred ca a inteles deja asta! Cu siguranta Bunul Dumnezeu are planuri mari in ceea ce o priveste!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #178 : Miercuri, 31 Martie 2010, 08:56 »
hei hei hei, usurel :) mai sunt atatea persoane aici care merita laudele voastre, sincer :)
toti aici ne completam, ne sustinem si ne certam, ne impacam si iar contribuim la aceasta comunitate :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #179 : Miercuri, 31 Martie 2010, 09:14 »
    marcutza, Buna dimineata! Asa o fi, cum zici , dar nu ma poti banui ca te perii, sau cine stie ce! Sunt in asentimentul celorlalti, nu sunt vorbe in vant! Sunt doasr fericita ca te-am cunoscut! Ca si cei de mai sus, dealtfel! Trebuie doar sa ne certam si sa ne criticam? Eu stiu sa laud si sa critic pe fiecare, dupa cum cred ca merita, in limitele bunului simt, bineinteles!! La fel imi place si mie sa mi se spuna in fata ce se crede despre mine! Doar asa pot sa aflu daca gresesc  cu ceva si sa incerc sa indrept!