Sunt divortata de 8 ani......am ajuns s a cunosc aceasta comunitata datorita copilului meu cel mic.....de ce?.......ca orice adolescent are framantarile si problemele lui,asa ca din cand in cand ii aloc timp in care vorbim mult,mult........adica mai mult decat comunicarea noastra zilnica.......sa zicem ca e rasfatul nostru .....asa ca in urma unei discutii a noastra in care mi-a dat de inteles ca ar trebui sa-mi acord mai mult mie(decat ce le ofer lor,copiilor mei)m-am hotarat sa nu stau singura de Revelion.....este al 2 lea an in care adolescentii mei au fiecare grupul lor in care socializeaza,in care nu mai stam impreuna.... asa ca am cautat si am gasit aceasta comunitate in care esti single si poti socializa...mi-a placut ideea asa ca m-am inscris la Revelion 2015,abia dupa aceea m-am inscris la forum......sunt singura si pentru ca nu ai unde socializa ca single cu 2 copii....acum au crescut,i-am ajutat sa aiba oarecare independenta si am mai mult timp pentru mine.......sunt singura pentru ca am incercat sa gasesc un partener care sa fie totodata si prietenul copiilor mei,dar ce am gasit nu a putut accepta o asemenea responsabilitate......sunt singura pentru ca stiu sa ofer,mai putin sa primesc iar persoana alaturi de care am incercat stia sa primeasca(ma refer la afectivitate) mai putin sa ofere si o astfel de relatie te epuizeaza si se rupe......sunt multe motive pentru care sunt singura,ma bucur ca am intrat in aceasta comunitate in care poti socializa ca single....