Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
luciamanta:
De fapt, cred ca ai mare dreptate. Iubirea este un mister, este o taină, este un foc, care fie se stinge, fie se înteţeste in timp...
Iubirea nu este un contract, o legalizare a relatiei la Sfatul Popular... Cred ca iubirea este un act de înţelegere a celui de lângă tine, un act de devotament, de altruism, de comunicare si de COMUNIUNE, de înţelepciune în condiţiile în care cei doi parteneri pot evolua spiritual împreună, numai împreună.
almi_gabi:
--- Citat din: balanta din Joi, 08 Septembrie 2011, 10:38 ---.....
Deci nu stim sa iubim...ar trebui sa iubim neconditionat, asa cum e la moda acum in Osho sau in atatea carti de dezvoltare personala sau chiar cum scrie si in biblie...dar ma tem ca la o analiza atenta neconditionarea e o utopie la timpurile astea....
--- Terminare citat ---
...sa iubim neconditionat !! ?? ...
- uneori se pune problema daca stim sa iubim macar binele care ni se face si iubirea care ni se arata - sa nu consideram ca meritam de drept ceea ce ne dau ceilalti
atitudinea noastra fata de ceilalti ne duce de cele mai multe ori la situatia de a sta fata in fata cu propria singuratate
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 08 Septembrie 2011, 13:41 ---...sa iubim neconditionat !! ?? ...
--- Terminare citat ---
da! eu ma iubesc neconditionat.
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Joi, 08 Septembrie 2011, 13:55 ---da! eu ma iubesc neconditionat.
--- Terminare citat ---
Silviu, aici este cheia problemei! Iubindu-te neconditionat ai facut un pas mare spre cunoasterea de sine, spre perspective tot mai atrăgătoare...
silviu:
da, cheia-i la mine! sa vedem broasca pe unde o fi :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă