Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
balanta:
tocmai almi, ca vorbim despre iubire pana ni se dilata neuronii, da asa cum ai spus nu cred ca stim sa iubim , o cerem dar ceea ce cerem nu cred ca oferim...si din momentul cand conditionam...deja nu mai vorbim de iubire...cred ca mai degraba ar trebui sa vorbim de iubire separat de casnicie, traiul in comun sau parteneriat!
luciamanta:
Balanţa, atunci trebuie să învăţăm să iubim.
balanta:
dap...mai e mult pana departe! :)
almi_gabi:
--- Citat din: balanta din Joi, 08 Septembrie 2011, 14:30 ---tocmai almi, ca vorbim despre iubire pana ni se dilata neuronii, da asa cum ai spus nu cred ca stim sa iubim , o cerem dar ceea ce cerem nu cred ca oferim...si din momentul cand conditionam...deja nu mai vorbim de iubire...cred ca mai degraba ar trebui sa vorbim de iubire separat de casnicie, traiul in comun sau parteneriat!
--- Terminare citat ---
peste tot se vorbeste de iubire - de secole - de poeti sau filozofi - mergem la psiholog sa ne rezolve problemele de iubire - ai dreptate - peste tot iubire - dar realitatea este alta - cred ca tocmai de aceea se da iubirii atata importanta - pentru ca nu stim cum sa reactionam la iubire - in toate aspectele - fata de partener, familie, prieten - sau fata de noi - cred ca nu stim nici macar sa ne iubim pe noi insine - atunci am stii cum sa impartasim iubire
cred ca daca iubesti nu te simti niciodata singur - pentru simplu motiv ca sentimentul de iubire in sine iti umple viata
silviu:
--- Citat din: balanta din Joi, 08 Septembrie 2011, 14:30 ---cred ca mai degraba ar trebui sa vorbim de iubire separat de casnicie, traiul in comun sau parteneriat!
--- Terminare citat ---
chiar si dupa 20 de ani de casnicie, 2 soti pot fi indragostiti. fiecare de altcineva, evident.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă