Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
fortuna777:
Chiar asa, de ce suntem singuri?
...pentru ca avem impresia ca suntem prea buni si pretiosi si ca nu suntem iubiti si respectati asa cum am dori?...pentru ca facem compromisuri prea multe sau prea putine intr-o relatie?...pentru ca oferim prea mult si primim prea putin in schimb...sau pentru ca primim prea mult si oferim prea putin in schimb?...pentru ca asteptam de la celalalt confirmari si valorizari care nu mai vin?...pentru ca poate uneori cautam implinirea vietii noastre prin celalalt si cand nu o gasim, renuntam?...pentru ca suntem imaturi afectiv si alergam utopic dupa perfectiune?...pentru ca nu suntem empatici si nu reusim sa intuim la celalalt cand un anumit comportament al nostru deranjeaza?... pentru ca nu ne plac conflictele si pentru ca poate avem o rezistenta la frustrare destul de mica?...pentru ca nu acceptam ca celalalt este o individualitate si ca e gresit sa incercam a-l determina sa se comporte conform nevoilor noastre?...pentru ca ne lipseste curajul de a ne mai implica afectiv intr-o relatie?...pentru ca suntem prea misogini sau pentru ca dupa mai multe experiente neplacute am devenit prea misandre?...pentru ca nu suntem pregatiti pentru o viata in comun, care nu are nimic in comun cu viata traita de unul singur?...
balanta:
mai fortuna mai, un raspuns aproape complet...sigur pe undeva mai se poate adauga..dar cred ca e un rapsuns foarte bun...
julia:
Citesc citesc si ma uimesc. Incep sa cred ca la usa voastra e coada de burlaci eligibili si voi doar strimbati din nas ca nu-i bun niciunul. Mai sa fie
julia:
luciamanta:
De multe ori ma gandesc ca singuratatea poate fi si o dovada de egoism... Sunt singuratati aparente si singuratati reale, adanci. Singuri sunt cei care nu au avut parte de nicio atentie din partea semenilor? Sunt singuri cei care nu au facut niciun bine nimanui? Singuratatea să fie datorata lipsei de comunicare, de comuniune... Sunt oamneni care traiesc in societate, au relatii, legaturi cu alti oameni si totusi sunt singuri. E oare o formă a singuratatii moderne? Sunt oameni multi la un loc si totusi sunt singuri. Exista o temere fata de semenii nostri? De ce singuratatea continuă?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă