Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (175/417) > >>

DragosD:
@fortuna777 Da, multumesc de invitatie si de urari, dar cred c-am sa sar peste Ceahlau, e oricum, destul de tarziu, si n-am sa imi pot aranja treburile...poate ne vedem la Sibiel, desi am,recunosc, destule retineri de a iesi in lume iar (nu stiu exact de ce, inca analizez! ;), dar cred ca curiozitatea e mai puternica, hahaha!

@balanta  Este si acesta un punct de vedere, poate nu constientizam, de cele mai multe ori, ca e important sa-ti placa ceea ce ai, nu ceea ce-ai dori sa ai...si daca nu, mergi mai departe! Intotdeauna fiinta umana va incerca sa modeleze realitatea dupa forma viselor sale, nu?

DragosD:
@micaela: Hahaha, ai multi veri?!? Ca eu am destule verisoare! Whatever, un motiv in plus sa ne distram mai bine!

aloevera:
Buna Dragos,

sa inteleg c-ai pierdut ceva pentru ca nu ai putut aprecia ceea ce ai? bine macar ca esti in  stare sa recunosti acest lucru, si cred ca deja a fost o lectie din care ai invatat ceva.

DragosD:
Nu, nu e cazul meu, era doar o "cugetare" proprie...daca stam sa analizam trecutul, cred ca oricare dintre noi a "ratat" o persoana deosebita, in cautarea "perfectiunii", nu?

balanta:
Dragos, citind raspunsul tau m-am agatat fara sa vrea de cuvantul "perfectiune"...citeam prin multitudinea de carti de autodezvoltare ca de multe ori, inconstient bineinteles, ne creem un tipar "perfect" al partenerului de viata tocmai pentru a nu putea atinge acest ideal si de a justifica alegerile noastre mai ales fata de noi insine....deci inconstient....si abia cand vom scapa de acest patettern si vom accepta ca avem de trait cu defectele nostare mai intai si apoi ale altora vom putea avea langa noi o persoana "imperfecta"....omul greu poate accepta ca o persoana femeie/barbat nu are toate insusirile pe care el si le doreste si cred ca de aici de multe ori relatii intortocheate, cu multe infidelitati din simpla senzatie ca alcatuim "perfectul" din mai multe surse...adica completam ceea ce nu avem. De multe ori asat ne ingreuneaza alegerile si preferam singuratatea prin prisma relatiilor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă