Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
julia:
copiilor, odata pt totdeauna: single nu inseamna singur !!
balanta:
Jiulia, stim....dar uite ca probabil oamenii se gandesc numai la singuratatea creata de lipsa unui partener...
julia:
imi amintesc de un interviu al sotiei unui mare guru american intr-ale fericirii si succesului. la intrebarea: "sotul dvs va face fericita?" ea a raspuns: "fireste ca nu. eu ma fac fericita."
asa si cu singuratatea asta. nu poti sa-i pretinzi celui de linga tine sa umple un gol pe care nu poti sa-l umpli singur.
balanta:
perfect adevarat....inca nu suntem educati in sensul asta stim bine si apoi cei ce descopera asta le ia ceva timp pana ajung la concluzia cu pricina!
julia:
asa e draga mea
se consuma si timp si efort si durere...
nimeni nu zice ca e o binecuvintare lipsa cuiva drag linga tine, dar uneori viata vrea si cere altceva de la tine. si atunci eu zic ca e in beneficiul tau sa pleci urechea si sa aculti ceiti spune.
am in familie persoane cu deficiente - o doamna care are din tinerete doar o mina. are asa de multe abilitati in a se descurca ca pe mine m-a uimit intotdeauna (inutil sa mai precizez ca la bucatarie se descurca de 100de ori mai bine ca multe alte persoane pe care le stiu). fireste ca ii e greu in multe privinte, dar ce ar fi insemnat sa stea si sa plinga in fiecare zi ca ea nu poate sa exceleze in a cinta la pian ?!? s-a adaptat asa cum a putut mai bine si isi alege provocarile carora sa le faca fata dupa posibilitati.
cei singuri sau singuratici sau insingurati ar trebui sa valorizeze mai mult ce au si nu sa plaseze in prim plan ce nu au sau le lipseste.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă