Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (174/417) > >>

cleo:
Buna seara,

In primul rand, multumesc pentru urarile de bun-venit!
Apoi...astept cu bucurie si clipele cand voi trece granita platformei de discutii...o sa incerc mai intai, intalnirile la nivel de Bucuresti...apoi sper...si la actiunile in tara...mi-ar placea mult...excursiile, muntele si tot ce tine de aceasta gama de activitati sunt momente in care...cel putin pentru mine, singuratatea nu mai doare asa de tare....
De aproape un an de zile incerc sa imi "remodelez" universul....de cel putin o saptamana am senzatia foarte clara ca, incercand sa imi ajut mana de prieteni pe care o am, reusesc performanta de a ma afunda eu si mai adanc...poate suna egoist...dar....vreau o schimbare...o noua sansa...cu totii meritam o noua sansa, nu??

almi_gabi:
mai mult decat atat, cleo - cu toti meritam ce este mai bun .....

spui ca - "incercand sa imi ajut mana de prieteni pe care o am, reusesc performanta de a ma afunda eu si mai adanc...poate suna egoist..."  - mi se pare extraordinar ca te gandesti intai la ei - si iti doresc sa ai puterea sa lupti si pentru ei si pentru tine 

cleo:
Da...meritam ce e mai bun, asta cu siguranta...

In ceea ce priveste afirmatia din citatul tau....da, sunt oameni la care tin extrem de mult, oameni carora le datorez extrem de mult...si daca am cum sa ii ajut...si daca ei sunt fericiti, ei bine...o farama din fericirea lor imi incanta sufletul...

iris.05:
  Buna intrebare!!! Nu stiu daca a fost neaparat alegerea nostra sau asa a fost sa fie..uneori e bine ,uneori te apasa.
  Cu siguranta ne-am analizat mai mult fiecare dintre noi.

marcutza:
bine ai venit @iris.05 !  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă