Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (151/417) > >>

micaela:
eu m-as incadra la varianta 2.  :D totusi, nu cred ca se spune asa... sper.  ;)

fortuna777:

--- Citat din: iulia17 din Joi, 19 Mai 2011, 20:47 ---
Hai sa revin on-topic: imi amintesc ca acu citiva ani o colega care urma sa se casatoreasca avea dubii mari cu privire la persoana aleasa. Si am intrebat-o uimita de ce mai face pasul asta. Mi-a raspuns ca daca nu merge mariajul va divorta, si ca societatea judeca mai aspru o femeie care nu a fost deloc maritata decat pe una divortata, iar ea nu e pregatita sa infrunte gura lumii. Asa e?

--- Terminare citat ---

nu cred asta...era complexul ei, frica ei de a nu ramane fata batrana. Lumea nu te judeca pentru asta...sunt atatea femei singure si care au facut copii in afara casatoriei...si sunt ok, duc o viata echilibrata si normala. Cu ce este mai implinita o femeie care are un mariaj nefericit? ???Ca n-o judeca lumea?...mi se pare judecata unei persoane infantile si care se pretuieste prea putin pe sine insasi :(

iulia17:

ai dreptate, exact astea au fost cuvintele ei: ca-i e teama de eticheta de fata batrina. iar mariajul ei continua si acum, doar pe hirtie. e una din fetele la care m-am gindit cind am deschis topicul cu Singuratate in doi.

micaela:
ohoho...cate singuratati in doi exista.... :)
trebuie mult curaj sa-ti recunosti asta si sa-ti mai dai o sansa...divortand....

micaela:
cred ca astazi lucrurile s-au mai schimbat... nici solitudinea, nici divortul, nici situatia de single-parent nu mai sunt judecate atat de aspru... si cine judeca, nu merita luat in seama.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă