Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (152/417) > >>

iulia17:

pai problema nu e ala care judeca, ci ala care se simte judecat.

micaela:
pai sa nu se mai simta...sau sa invete sa nu-i mai pese de cei care-l judeca...sa-i pese numai de opinia oamenilor de bun simtz care se feresc sa judece situatia altuia nefiind ei niciodata (cu totul) in ea. omul e dator sa fie atent la ce-si doreste el cu adevarat (in fiinta sa0 nu la ce se asteapta societatea de la el, dupa nush' ce cutuma a momentului si locului... esti dator sa fii fericit cu o unica conditie: sa nu faci ceva care sa dauneze celorlalti.

fortuna777:
exact, problema este a celor care se simt judecati, care se considera stigmatizati. Eu personal sunt o familista convinsa...mi-am dorit dintotdeauna un sot si multi copii. Am fost casatorita o singura data si am un singur copil. Nu mi-a fost rusine niciodata ca am divortat si nu m-am simtit aratata cu degetul :D.... Mi-ar fi fost rusine de mine si de copilul meu sa traiesc intr-o casnicie sufocata de compromisuri, care nu mai functiona, langa cineva care nu putea sa-mi ofere nimic si langa care nu puteam sa fiu fericita :( N-as putea sa ma marit doar pentru eticheta de "femeie maritata" :(

micaela:
achiesez.  :D idem cu o diferenta: 2 childreni.  :)

micaela:
pot sa observ ceva: noi, femeile, suntem din ce in ce mai destepte (serios :D) dar...suntem si mai fericite?  ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă