Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (150/417) > >>

iulia17:

eu zic ca da. pina la urma asta tine mai mult de cel care da decat de cel care primeste.

micaela:
nu mai stiu....azi Speranta e in vizita la altcineva  :(

iulia17:

Hai sa revin on-topic: imi amintesc ca acu citiva ani o colega care urma sa se casatoreasca avea dubii mari cu privire la persoana aleasa. Si am intrebat-o uimita de ce mai face pasul asta. Mi-a raspuns ca daca nu merge mariajul va divorta, si ca societatea judeca mai aspru o femeie care nu a fost deloc maritata decat pe una divortata, iar ea nu e pregatita sa infrunte gura lumii. Asa e?

micaela:
eu nu m-as marita niciodata de gura lumii. si nici nu ma mai marit vreodata. la ce e buna casatoria? poate pentru cei care vor sa (mai) faca copii sa mai aiba vreun rost... iubirea poate exista si libera, ba poate chiar mai bine... lumea sa-si vada de viata ei  ;) :)

EUGENIA110:

--- Citat din: iulia17 din Joi, 19 Mai 2011, 20:47 ---
Hai sa revin on-topic: imi amintesc ca acu citiva ani o colega care urma sa se casatoreasca avea dubii mari cu privire la persoana aleasa. Si am intrebat-o uimita de ce mai face pasul asta. Mi-a raspuns ca daca nu merge mariajul va divorta, si ca societatea judeca mai aspru o femeie care nu a fost deloc maritata decat pe una divortata, iar ea nu e pregatita sa infrunte gura lumii. Asa e?

--- Terminare citat ---

Nu e asa. Si daca esti divortata esti la fel de rau birfita ca cea care nu a fost casatorita niciodata. Despre divortate se spune cam asa: "a lasat-o barbatul de buna ce a fost" sau " uite ce barbat bun a avut si a plecat de la el ca sa fie libera sa-si faca de cap". Gura lumii, mereu la datorie....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă