Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (131/417) > >>

paknus:
Multumesc pentru urarile de bun venit si pentru cuvintele frumoase! Simt ca deja am prieteni printre voi.

@lucrurile simple sunt in fapt cele mai complicate...deunazi cineva m-a  tras de maneca spunandu-mi:"iti doresti cu adevarat ceva? ce anume faci pentru asta?"@

Intradevar, francesca, lucrurile simple sunt cele mai complicate, dar asta se intampla poate pentru ca si noi oamenii le complicam - e in felul nostru de a fi.

Intrebarile tale sunt in mintea mea in fiecare zi; caut metode pentru a obtine ceea ce imi doresc si e atat de ciudat ca trebuie sa fiu pragmatica atunci cand e vorba de sufletul meu si de dragoste - am trecut prin tot felul de incercari, am lasat de la mine pentru ca vocile celor din jur vuiau si mi s-a tot spus ca viata nu e asa cum o vad eu, ca dragostea nu se intampla si ca trebuie sa caut eu si sa fac ceva, ca timpul trece, ca nu dau nimanui o sansa; daaa, am acceptat "sa fac ceva" si am lasat deoparte visul meu, am dat sanse si am primit dezamagiri. Dar omul din experienta invata. Tot ce-am simtit ma va ajuta sa apreciez mai mult omul de linga mine, asa sper.

Ceea ce cred eu este ca trebuie sa ne urmam visul, sa nu renuntam niciodata. Desi m-am indepartat de multe ori de la ceea ce imi doresc si am vrut sa renunt, viata mi-a aratat ca ceea ce conteaza este sa cred in mine si in ceea ce simt, sa am curaj.

pe_jumate:
si eu ca si toata lumea feminina de pe aici am avut momente de cutremur sufletesc si dezamagire profunda in viata sentimentala, nu am inteles de ce mi s-au intamplat niste lucruri, de ce nu le gasesc pe altele, am plans ce am plans, m-am framantat ce m-am framantat, m-am invinovatit, chiar, o vreme..  apoi m-am adunat si am inceput sa caut informatii prin carti, prin sondaje, prin articole.. si uite, la batranete, am ajuns la urmatoarea concluzie, pe care ar fi fost bine sa o stiu mult mai devreme:

femeile au alte conexiuni in capshoare fata de barbati, au alte talente si abilitati fata de acestia si de asemenea cauta, urmaresc si doresc alte lucruri decat barbatii.. femeile vor dragoste si implicare totala, comunicare si intimitate pe termen lung, in timp ce barbatii vor doar sustinere, loialitate si .. sex.. vorbaria si pisalogenia in exces, care nu sunt de fapt decat modul femeii de a cere dragostea, ii plictisesc si ii indeparteaza..

cu cat mai repede va intelege o femeie diferentele fundamentale dintre cele doua moduri de a fi ale celor doua sexe, cu atat mai bine pentru ea.. de ce sa suferi ca cerul e albastru? cerul a fost si va fi intotdeauna, fundamental, albastru :)

micaela:
fix asta cred si eu, jumatatica. diferentele sunt de vina. si/ sau neintelegerea lor. si/sau neputinta de a le accepta, desi le intelegi. si/sau lipsa unei iubiri profunde, autentice, singura care poate uni cu adevarat si trainic, in ciuda diferentelor.

steliana:
intr-un absolut acord cu tot ceea ce a fost exprimat pana aici ...

adaug doar: "Un om fara tarie de caracter nu se poate spune niciodata ca isi apartine ... El apartine oricui il poate face captiv."
- John Foster -

pe_jumate:
si aici, scumpa mea @micaela, sunt extraordinar de aplicabile versurile bietului bogardo, dumnezeu sa-l ierte: ”iubirea se cere pazita de oarba ispita, pazita cu zel, cu sabii de-otel, si de ea, si de el, la fel”

in astfel de cazuri insa, respectul si prietenia dintre cei doi, ea si el, trebuie sa fie atat de mari,  atat de pretioase amandorura, incat paza la iubire sa fie un lucru natural, pentru fiecare din ei..

cand lucrurile devin gestapo-wise cu : unde-ai fost pana-acum, de ce ai inchis telefonul, de ce ai dansat atata cu fufa aia si m-ai lasat pe scaun cu fripturile, ce-ai facut la maica-ta 6 ore, etcetc..  the game is over ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă