Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Carla:
--- Citat din: marcutza din Marți, 03 Mai 2011, 16:18 ---bine ai revenit @Carla :)
sa-ti traiasca baiatul cu multa sanatate si noroc !
deja te simti ca-n familie aici cu noi :) vei vedea ca si cuvintele vor veni :)
--- Terminare citat ---
Multumesc, la fel, marcutza!
Incerc sa ma integrez in noua familie :)
paknus:
Sunt singura pentru ca:
- atunci cand ar fi trebuit sa caut, sa cunosc si sa traiesc, am ales sa muncesc
- atunci cand cei din generatia mea mergeau in club sau la plimbare eu mergeam la birou sau faceam drumuri lungi pentru a-mi vedea parintii si a mai petrece timp cu ei
- in week-end resimteam oboseala din cauza muncii si a responsabilitatilor si nu din cauza dansului
- am crezut intotdeauna ca o relatie vine de la sine, fara cautari si ca fiecare om are jumatatea lui
- nu m-am complacut in statutul de fetiscana supusa si ascultatoare
- atunci cand am avut un punct de vedere, l-am spus
- atunci cand a fost nevoie sa ma descurc, m-am descurcat singura si nu m-am refugiat in bratele nimanui
- nu am considerat niciodata ca inceputul unei relatii il reprezinta “o noapte petrecuta in doi intr-o camera de hotel”
- etc.[/color]
francesca777:
@spaknus:ma regasesc in parte in ceea ce ai spus..stii ce e funny?ca lucrurile simple sunt in fapt cele mai complicate...deunazi cineva m-a tras de maneca spunandu-mi:"iti doresti cu adevarat ceva? ce anume faci pentru asta?"doua intrebari foarte simple dar care mi-au dat de atunci de gandit..atitudine, initiativa....simplu dar atat de complicat..:)
almi_gabi:
--- Citat din: paknus din Duminică, 08 Mai 2011, 15:12 ---Sunt singura pentru ca:
- atunci cand ar fi trebuit sa caut, sa cunosc si sa traiesc, am ales sa muncesc
- atunci cand cei din generatia mea mergeau in club sau la plimbare eu mergeam la birou sau faceam drumuri lungi pentru a-mi vedea parintii si a mai petrece timp cu ei
- in week-end resimteam oboseala din cauza muncii si a responsabilitatilor si nu din cauza dansului
- am crezut intotdeauna ca o relatie vine de la sine, fara cautari si ca fiecare om are jumatatea lui
- nu m-am complacut in statutul de fetiscana supusa si ascultatoare
- atunci cand a fost nevoie sa ma descurc, m-am descurcat singura si nu m-am refugiat in bratele nimanui
- nu am considerat niciodata ca inceputul unei relatii il reprezinta “o noapte petrecuta in doi intr-o camera de hotel”
- etc.
--- Terminare citat ---
Bine ai venit, paknus!
fiecare dintre cei prezenti aici are o poveste despre cum a de se afla in situatia de single
iti multumim ca ne-ai vorbit despre tine
esti binevenita pe forum si daca te hotarasti sa vii ne-ar face placere sa te avem la intalnirile noastre
marcutza:
Bine ai venit @paknus :)
imi place mult ce-ai spus si asta inseamna ca esti o persoana puternica si tenace !
te asteptam pe forum si la intalnirile naostre in real ! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă