Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (95/417) > >>

..illlidan..:
stiu cum e.... e acel ceva ce lipseste... si de mine trag ai mei... doar ca eu ma refugiez mai mult in munca si in jocuri pe pc...

pe_jumate:
@illlidan: cati ani ai tu? :)

..illlidan..:
22... stiu ca poate dramatizez dar totusi asta e situatia... stii cum se spune prima iubire nu se uita niciodata... si chiar nu se uita...dar iti lasa un gust destul de amar...

pe_jumate:
@..illlidan..: nu dramatizezi, nu gandi asa...fiecare iubire pierduta sau tradata doare cumplit, indiferent de varsta.. la tine insa varsta e un maaaaaaaaaaaaaaaaare atu ;)

si, in plus, este o zicala pe care de obicei batranii o spun in astfel de momente tinerilor, iar tinerii se enerveaza si cred ca sunt neintelesi cand o aud.. in orice caz, fiecaruia din cei mai "vechi" pe aici i s-a spus probabil la un moment dat de catre cineva mai trecut prin viata, si e foarte-foarte adevarata, oricat de putin ai crede tu acum, necajit cum esti, ca asa e.. iar zicerea suna asa:

"trece si asta" :D

PS aici, aproape toti cei care ne-am inscris am trecut macat o data prina asa ceva, asa ca poti sa te consideri in locul potrivit si langa oameni care te pot intelege mai bine si mai repede decat poate altii de prin alte locuri :)

misulica62:
Buna,
Poate ca unul din motivele singuratatii este ca nu avem suficienta rabdare: rabdare pentru a-l cunoaste suficient de bine pe cel colegul de birou sau vecinul de bloc sau tipul de la masa de langa noi din cafenea; rabdare pentru ca noul iubit sa ne cunoasca suficient de bine astfel incat sa stie ce ne deranjeaza si ce nu; rabdarea necesara pentru a lasa lucrurile sa mearga in ritmul normal...si ar mai fi un motiv la fel de important: nu prea mai stim sa zambaim si sa ne bucuram de micile placeri pe care viata de zi cu zi ni le ofera.
Sau poate ca aceste motive sunt doar ale mele:poate ca doar eu sunt tot timpul intr-o graba continua catre nicaieri si poate ca numai eu le vreau pe toate in secunda doi si poate doar eu vreau ca totul sa fie perfect de la prima intalnire....uitand eu nu sunt nici pe departe  "perfecta" .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă