Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
luciamanta:
Bine ai venit, misulica62! Apreciez sinceritatea ta si curajul tau de a discuta deschis aici, pe forum! Eu zic ca timpul le rezolva pe toate, dar trebuie si noi sa avem vointa necesara si puterea sufleteasca sa ne apropiem de cei de langa noi cu incredere, cu rabdare (cum bine zici) si de cele mai multe ori, cu toleranta.
adria:
buna, misulica!
alunga singuratatea si vino in real cu noi
in sc sunt atatea persoane minunate!
luciamanta:
De ce suntem singuri? Pentru ca am avut prea multe dezamagiri. Poate pentru ca am plans de prea multe ori. Pentru ca oamenii sunt ori de luat ori de lasat. Sa incerci sa schimbi oamenii este practic imposibil.
adria:
lucia, unii dintre noi sunt singuri pentru ca asa a vrut dumnezeu
si mai este si destinul omului
Saturnianul:
De ce oare dam vina pe Dumnezeu sau pe Diavol pentru ce ni se intimpla sau nu ni se intimpla?
Cred ca tot ce ni se intimpla este o consecinta a alegerilor facute constient sau inconstient. Alegeri facute de noi sau de altii dar care au impact si asupra noastra. Cu totii suntem interconectati unii cu altii si ne influentam reciproc chiar daca nu constientizam aceste lucruri. Totul are cauza si efect. Iar ceea ce numesc unii Dumnezeu supervizeaza marile evenimente de pe scena universului. Nu se ocupa cu detalii minore cum ar fi cine ramine singur si cine nu, ori cine cu cine se casatoreste sau se insoteste. Dumnezeu ne-a lasat mai multa libertate si putere de decizie asupra vietilor noastre decit ne lasam noi insine. Si am impresia ca omul e un pic speriat de aceasta libertate, preferind sa creada ca aproape totul i se intimpla datorita lui Dumnezeu. E greu sa decizi chiar si asupra propriei vieti, nu-i asa? Sau poate asta e cel mai greu :)
Sgur, asta e doar parerea mea :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă