Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (94/417) > >>

..illlidan..:
Salutare tuturor... abia am aflat si eu de existenta acestei comunitati si am decis sa ma inscriu! Nu pot spune ca sunt chiar un om singur... doar inchis in mine si neinteles! O sa incerc sa va spun pe scurt povestea mea... Am tinut la cineva (o fata), de fapt am iubit-o si intr-o zii dupa 4 ani totul s-a terminat, si-a gasit pe altcineva, am incercat sa o fac sa inteleaga cat de mult o iubesc, fireste nu a dat rezultat, si de atunci m-am inchis destul de mult in mine. Pentru unii o chestie de genul este un moft, sincer pentru mine nu este, stiu ca sunt altii cu probleme mult mai mari decat ale mele, doar ca... Sper sa gasesc aici niste oameni ca sa ma inteleaga si cu care pot discuta liber, uneori iti este mai usor sa vorbesti cu un necunoscut...

luciamanta:
Salut, illlidan si bine ai venit in comunitatea noastra! Referitor la povestea ta, probabil ca despartirea de fata iubita te-a marcat foarte mult si datorita faptului ca nici nu ai gasit o persoana pe placul tau, ai ajuns, in cele din urma sa te inchizi in tine... Nu este bine, trebuie sa iesi din starea aceasta, sa cunosti persoane noi, sa comunici, sa te exteriorizezi, sa calatoresti, sa faci sport... Trebuie sa iti traiesti viata.

calina:

--- Citat din: ..illlidan.. din Vineri, 10 Septembrie 2010, 20:29 ---Salutare tuturor... abia am aflat si eu de existenta acestei comunitati si am decis sa ma inscriu! Nu pot spune ca sunt chiar un om singur... doar inchis in mine si neinteles! O sa incerc sa va spun pe scurt povestea mea... Am tinut la cineva (o fata), de fapt am iubit-o si intr-o zii dupa 4 ani totul s-a terminat, si-a gasit pe altcineva, am incercat sa o fac sa inteleaga cat de mult o iubesc, fireste nu a dat rezultat, si de atunci m-am inchis destul de mult in mine. Pentru unii o chestie de genul este un moft, sincer pentru mine nu este, stiu ca sunt altii cu probleme mult mai mari decat ale mele, doar ca... Sper sa gasesc aici niste oameni ca sa ma inteleaga si cu care pot discuta liber, uneori iti este mai usor sa vorbesti cu un necunoscut...

--- Terminare citat ---
ia-o incet, trece, este o faza prin care am trecut si eu. dopa o perioada te vei deschide si vei trai iarasi. e fireasca reactia ta dupa cele intamplate. :)

..illlidan..:
recunosc imi este destul de greu totusi a trecut ceva timp (aproximativ 1 an si jumatate)... si parca a fost ieri....

calina:
la mine 2 si sigura problema e prezentul, dar am avut cativa prieteni care au tras de mine. m-au facut sa vad greseslile mele, ale lui si m-au obligat sa merg inainte, sincer, nu m-am opus ;D
am ascultat melodia asta la nesfarsit    pana am fost de acord cu ea :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă