Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
ELENY:
Bine v-am gasit! Sunt noua aici si vreau sa va spun cateva cuvinte despre mine.Sunt singura pentru ca cel care mi-a fost alaturi a parasit aceasta lume.Vreau sa merg mai departe ,sa cunosc oameni noi, sa vad si sa revad locuri frumoase in lume.Pana acum obisnuiam sa iau o ruda sau o prietena cu mine dar nu intotdeauna ne potriveam concediul .Sunt o persoana sociabila, o prezenta cat de cat agreabila, vesela, ma adaptez usor oricaror situatii.Vreau sa socializez, sa imi fac prieteni noi.Sper sa ma ajutati sa ma integrez in grupul vostru.Multumesc!
Matias Camelia:
ELENY bine ai venit!
Sper sa ne intalnim in excursii sau la petreceri cu grupul!
Pentru 2017 mai sunt locuri libere in excursii! In ce oras esti?
ELENY:
Buna Camelia!Sunt din BRAILA.Abia astept si eu sa va cunosc.As opta chiar acum pentru o excursie dar nu stiu ce sa aleg.Am inteles ca trebuie sa aleg mai intai o tabara dar nu stiu in ce sectiune sa le gasesc.Daca mi-ai da cateva indicatii as aprecia foarte mult.Multumesc!
wonderland:
Tabara? Cred ca te referi la tabere new entry. Dar nu e o regula. Nu poti participa la cele unde e mentionat ca e nevoie sa fi fost macar intr-o actiune/excursie SCT (de ex, in cele de centrate pe socializare/petrecere)
La acest moment cred ca poti alege dupa numarul de locuri ramase disponibile. Adica nu prea mai ai de unde alege, cam la toate excursiile locurile sunt ocupate. Dar mai sunt cateva.
Glumesc. Ideal ar fi sa alegi in functie de stilul tau, de preferinte, de buget.
Toate actiunile sunt active - presupun mers mult pe jos. Cele montane presupun un minim de cunoastere a ceea ce presupune deplasarea pe munte, in grup, echipament etc.
La fiecare excursie sunt prezentate detaliat toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua decizia cea mai buna pentru tine.
:oops: Intre timp mi-am amintit. Acum nu exista neaparat o oferta de tabara new entry, dar exista o excursie adresata cu predilectie celor noi, in care mai sunt 2 locuri libere.
http://www.singlescamp.ro/eveniment/sampanie-castele-muzee-cinegetica-si-voie-buna-azuga-18-20-august-2017/
Si, ca regula generala, excursiile le gasesti fie pe site, la Calendarul excursiilor, fie pe forum Pagina de Start-Excursii si Evenimente- Excursii Singles Camp & Travel 2017
Bine ai venit. Succes!
Matias Camelia:
--- Citat din: ELENY din Marți, 18 Iulie 2017, 13:05 ---Buna Camelia!Sunt din BRAILA.Abia astept si eu sa va cunosc.As opta chiar acum pentru o excursie dar nu stiu ce sa aleg.Am inteles ca trebuie sa aleg mai intai o tabara dar nu stiu in ce sectiune sa le gasesc. Daca mi-ai da cateva indicatii as aprecia foarte mult.Multumesc!
--- Terminare citat ---
wonderland ti-a lasat toate detaliile, te poti uita unde mai sunt locuri, si te poti inscrie pe site., si apoi primesti e mail de la agentie.
Aici este site-ul http://www.singlescamp.ro/evenimente/
In excursii cei vechi "te adopta" imediat, toata lumea este foarte draguta si atenta.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu mare drag!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă