Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Matias Camelia:
Nu mai conteaza ce a fost in trecut, sa ne bucuram de prezent, sa calatorim, sa sarbatorim!
Morris:
Bine v-am gasit,
De ce suntem singuri? Ha! E o intrebare retorica? E destul de dificil sa acordam un raspuns exact acestei intrebari, avand in vedere ca nu detinem adevarul absolut si ca, mai ales, nu avem cum sa oferim o versiune justificabila acestei chestiuni fara a fi subiectivi. Probabil ca doar cei din exterior ar putea sa emita o judecata de valoare dupa ce, in prealabil, au cercetat, in mod obiectiv, situatia fiecarei persoane luata individual.
Cu siguranta ca noi avem tendinta sa invocam, in apararea noastra, motive precum: standarde inalte, cariera, persoana ideala (desi, in opinia mea, este o expresie care poate fi asociata mai mult figurii de stil a oximoronului), nepotrivire de caracter, situatie sociala, economica si profesionala, etc., insa eu cred ca adevarul se afla undeva pe la mijloc. In general, o mare sau mica parte din vina ne apartine, iar cand vom deveni destul de intelepti sa recunoastem si sa ne asumam aceasta culpa, probabil ca se va schimba si starea noastra civila. :) (my opinion!! ;))
noiembrie:
"Asa-s de negri ochii tai, lumina mea."
Izvorul noptii
Lucian Blaga
xxxxx:
Buna tuturor !!!
Sunt si nu sunt noua pe acest site.Sa incep cu nu sunt noua : da ,m-am inscris acum 5 ani ( dupa cate imi aduc aminte ) pe acest site, am fost la o intalnire, s-a nimerit sa fie si carnaval, a fost excelent, mi-a placut mult ce am vazut si anume persoane care doresc sa socializeze, persoane care doresc sa apartina unui grup, am vazut ideea de comunitate si nu ideea de matrimoniale, am cunoscut persoane deosebite, dar nu dupa mult timp am cunoscut pe cineva, ( nu din cadrul acestei comunitati) si astfel am intrerupt legatura cu single camp.Acum am revenit si este simplu de inteles de ce am revenit si de ce sunt....din nou noua pe acest site.
Imi doresc sa redescopar acea persoana din mine de care imi placea mult caci era o fire vesela, comunicativa si cu simtul umorului.In rest las timpul sa ma surprinda .Sper sa ne vedem de Revelion.Va doresc zile senine.
Matias Camelia:
Bine ai revenit, XXXXX!
Nu eram pe aici acum 5 ani, dar e ok, sper sa ne intalnim in excursii.
Viata merge mai departe!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă