Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
ELENY:
Multumesc Wonderland pentru informatii.Vreau sa-ti spun ca m-am inscris deja in excursia de la Azuga din 18/20 august.Sper sa decurga totul bine,sa ma integrez rapid sa pot merge si in alte excursii cu voi.Multumesc Camelia!
Matias Camelia:
Cu placere, Eleny, sa ne povestesti cum a fost in excursie!
Eu o sa merg in noiembrie la bai in Ungaria!
wonderland:
cu drag, eleny. n-are de ce sa nu decurga totul bine, daca ai decis ca e o actiune potrivita pentru tine. ;)
Un alt sfat ar fi sa iti faci simtita prezenta pe topicul excursiei. Aici mesajul tau s-ar putea sa nu fie vazut de cei cu care vei petrece cele cateva zile de vizitare si socializare la Azuga. E important sa aveti un minim de comunicare pe forum inainte de a va intalni. La fel de important e sa ne povestiti si noua, la intoarcere, cum v-a placut :)
Iata si link-ul, sa-ti fie mai usor
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2430.0.html
Rami:
Buna seara Eleny!
Eu sunt Rami, din Ploiesti, si cred ca avem ceva in comun ;), si pentru mine excursia de la Azuga, a fost prima mea iesire cu Singles Camp(SC)! Asta se intampla anul trecut in august!
Atunci, am fost "botezata" :giggle:, ca sa zic asa,si tot atunci, m-am virusat cu SC :giggle:!
De atunci si pana acum am 5 excursii la activ ;), ba chiar ar fi urmat cea de a sasea, in Delta, dar din pacate nu mai pot merge, si mai am 2 excursii ce vor urma ;)
Dar sa revenim la tine si la Azuga ;)
Sunt sigura ca o sa-ti placa tare mult! Dupa cum ai citit in prezentare, nu o sa ai timp sa te plictisesti ;) Serios, ai atatea lucruri si locuri faine de vazut! Bisericile fortificate, atat de bine conservate, la fel si Castelul Cantacuzino, de la Busteni, rezervatiile de ursi si de zimbrii, cramele Rhein, furnizori ai Casei Regale, si tot asa mai departe! O sa-ti placa, o sa vezi :D
Apropo de Cramele Rhein, se va face si degustare de sampanie :D Chiar o vezi cata munca "sta" intr-o sticla de sampanie! Serios! O sa vezi, dar si o sa gusti, de fapt o sa degusti ;) sampania
Iti vand un pont, vezi ca ei fac acolo niste cocktail-uri cu sampanie in tot felul de combinatii, mie mi-a placut cel cu fructe de padure si sampanie :D,si, si, era sa uit, au niste papanasi, o nebunieee :D
O sa-ti placa o sa vezi,ca asta va fi prima din multe alte iesiri SC
Si, am mai uitat sa-ti spun ca prin intermediul acestor excursii, am reusit sa cunosc niste oameni minunati, din toata tara, si chiar mi-am facut prieteni!
Sa nu uit, vezi ca se fac inscrieri si pentru Revelion ;) Anul trecut a fost super la Odorheiul Secuiesc :yeah: *|* :dance:, asa ca, m-am inscris si anul asta la Targu Mures :giggle:
Astept impresii dupa excursie ;)
O sa vezi, nu o sa-ti para rau ca ai descoperit SC ;) :)
wonderland:
Fetelor, dragelor, ne-a luat valul discutiei, dar suntem :offtopic:
Eleny, daca vrei sa raspunzi mesajului dragut si incurajator al lui Rami, intra pe linkul de mai jos si raspunde direct la topicul cu Azuga:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2430.msg126951/topicseen.html#msg126951
Asta ca sa nu-i derutam pe cei care vor sa dezbata pe tema acestui topic: De ce suntem single? ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă