Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (384/417) > >>

cristinaB:
Rodica ai pus puntul pe I  8)
Cel/cea care ne fura inima trebuie sa compenseze lipsa de la actiunile SC!
Deci iata cum se mai ingusteaza segmentul vizat!  :oops:

ceciliamadalina76:
Bravo, Carmen! Si eu gandesc la fel! Si eu imi asum singuratatea, nu sunt disperata deloc, si-mi place sa vorbesc si sa-mi exprim parerea despre diverse lucruri.  Imi pare bine ca am gasit singlescamp si chiar am participat la o excursie (Sighisoara) unde m-am simtit foarte bine.

CristianT:
Pentru ca suntem egoisti. pentru ca ne e frica sa suferim. Ptr ca ne e frica sa admitem pe cineva in intimitatea vietii noastre, si aici nu ma refer la sex. Ptr ca e mai usor sa ai succes in cariera si sa obtii astefel mai usor satisfactii. Ptr ca gasim usor surogate ca sa ne umplem singuratatea: shopping, alcool, internet sau mai bine zis social media, TV, excursii, sport, servici, activitati culturale. Ptr ca suferim de lipsa de incredere ca sa nu zic paranoia. Ptr ca suntem rigizi si avem zeci de tipicuri in viata noastra. Pentru ca ne-am organizat bine singuratatea si ne simtim in siguranta in acest mod de viata. ptr ca nu stim sau NU vrem sa NE sacrificam ptr celelalt. Ptr ca percepem relatiile interumane ca pe niste lupte in care cineva trebuie sa cistige. Ptr ca ne e frica sa ne autoanalizam cinstit si preferam sa facem bascalie de subiect ducindu-l in derizoriu. Si multe altele pe principul cite capete atitea idei.

wonderland:
ce-ar mai fi de adaugat?!...  Amin!

ella:

--- Citat din: CristianT din Duminică, 27 Decembrie 2015, 16:40 ---Pentru ca suntem egoisti. pentru ca ne e frica sa suferim. Ptr ca ne e frica sa admitem pe cineva in intimitatea vietii noastre, si aici nu ma refer la sex. Ptr ca e mai usor sa ai succes in cariera si sa obtii astefel mai usor satisfactii. Ptr ca gasim usor surogate ca sa ne umplem singuratatea: shopping, alcool, internet sau mai bine zis social media, TV, excursii, sport, servici, activitati culturale. Ptr ca suferim de lipsa de incredere ca sa nu zic paranoia. Ptr ca suntem rigizi si avem zeci de tipicuri in viata noastra. Pentru ca ne-am organizat bine singuratatea si ne simtim in siguranta in acest mod de viata. ptr ca nu stim sau NU vrem sa NE sacrificam ptr celelalt. Ptr ca percepem relatiile interumane ca pe niste lupte in care cineva trebuie sa cistige. Ptr ca ne e frica sa ne autoanalizam cinstit si preferam sa facem bascalie de subiect ducindu-l in derizoriu. Si multe altele pe principul cite capete atitea idei.

--- Terminare citat ---
N-am mai intrat de mult aici . De ce? Multumesc , Wonderland, ca m-ai ''trezit'!
Acum, ce voiam sa spun:
    Nu pot fi de acord cu tine, Cristian! Nu stiu daca nu pot fi in totalitate sau doar in parte de acord cu ceea ce spui.Nu cred ca egoismul,frica de a nu suferi, gasirea unor surogate sau organizarea singuratatii etc., ne determina sa facem asta. Eu cred ca nu am reusit sa gasim persoana care gandeste la fel( aproape la fel) cu noi;  n-am gasit pe cineva care sa rezoneze la gandurile, ideile noastre, care sa te inteleaga fara sa spui prea multe...Si-atunci, alegi sa te convingi ca ti-e mai bine singur...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă