Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
wonderland:
ella, daca aveai nevoie de un impuls, ma bucur că, fără să știu, ți l-am dat. :kissing:
Cat despre motive, stii cum e ... fiecare le stie pe ale lui.
Intr-un fel, cand nu găsim persoana care gândește la fel, acea persoană s-ar putea să fie ancorată în cel puțin unul dintre motivele enumerate de CristianT.
Cu care sunt de acord în foarte mare măsură, chiar dacă așa, de amorul dialogului cu arici o să adaug: E bărbat, o fi știind mai bine ca noi cum gândesc bărbații. :tomato:
Bine ai revenit pe forum. Să ai un an vesel si bogat!
ella:
Multumesc pentru urare ,wonderland! Si eu iti doresc numai bine! :giggle:
Motive? Da, fiecare si le stie pe ale lui;ma uimeste ca preferam comoditatea pe care ne-o ofera singuratatea.
rose:
Desi unii nu pot intelege de ce sunt singura , eu stiu,e nevoie de o persoana compatibila ca sa poti fi fericit , altfel e doar un compromis cauzat de frica singuratatii,
EllaA:
Gandesc ca daca tot se pun intrebari , sa si raspundem, ca asa e frumos :) De ce suntem singuri?
Mergand pe ideea ca ne nastem singuri si murim singuri, restul e soarta . Asta e viata la urma urmei. Nu trebuie sa cautam cauze sau vinovati. Important este sa ne bucuram de fiecare secunda, de fiecare milimetru pe care viata ne o ofera, sa ne bucuram de ceea ce suntem, de ceea ce avem de ceea ce primim. Si daca o facem si cu zambetul pe buze este minunat. :)
Nora SR:
Proaspat intrata in comunitate, iau si eu topic-urile in ordinea propusa de admin, ca sa incep sa ma familiarizez cu voi, chiar daca vor ramane, cu siguranta, si interventii retorice pe alocuri...
De ce suntem singuri? Sau de ce suntem single? Cred ca e un pic de diferenta. Singuratate exista si in cuplu, de unde insingurarea, suferinta si uneori despartirea asumata. Atunci devenim single, ca o tranzitie mai lunga sau mai scurta spre un nou parteneriat pe care ni-l propunem mai bun, mai intelept, mai norocos decat ultimul... Cred ca statutul de single e un act de mare curaj si o dovada de mare frumusete de caracter. E asumarea unui statut personal si social ingrat, dar care are in spate curajul de a spune "asa nu". Eu cred ca single e o nota de cavalerism si de noblete, pentru barbati si femei care nu se ascund nici dupa conveniente, nici in compromisuri fara sfarsit, doar de dragul de a spune ca "am pe cineva", fara a putea rosti fara ezitare " sunt fericit(a)".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă