Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (383/417) > >>

efadrian:
In general suntem single pentru ca ori  nu suntem persoane chiar asa de comunicative, sociabile si…”petrecarete” ...
ori suntem single pentru ca nu dorim o relatie de durata sau doar relatii scurte.

Dar se pare ca acest site nu se adreseaza in adevaratul sens al cuvantului persoanelor single.
Asa cum se intelege din invitatia la revelion pentru 2016.

wonderland:
mai exista variante: 
- pentru ca ne dorim o relatie de durata iar alti singles isi doresc doar relatii scurte :),
-  pentru ca suntem prea comunicativi sociabili si petrecareti,
- pentru ca nu suntem, la un moment dat n-am fost single si ne-am dorit diverse alte relatii in afara relatiei
- pentru ca nu stim sa facem alegeri potrivite
- pentru ca nu ploua cu barbati / de la o vreme cred ca nici cu femei nu prea mai ploua

si ...va las pe voi sa mai completati ^-^

--- Citat din: efadrian din Miercuri, 29 Iulie 2015, 19:13 ---Dar se pare ca acest site nu se adreseaza in adevaratul sens al cuvantului persoanelor single.
Asa cum se intelege din invitatia la revelion pentru 2016.

--- Terminare citat ---
:faint:

Adica cum? Dupa tine, care e adevarata definitie?

Eu stiu asa:
persoane single - persoane fara partener, care nu sunt intr-o relatie fie ea de care o fi - consensuala, conjugala, extraconjugala, complicata, nesarata, muribunda sau furibunda (na ca am mai inventat o categorie) ,
sau ...in originalul limbii cuvantului:

a single person is someone who is not in a relationship or is "unmarried". In common usage, the term single is often used to refer to someone who is not involved in any type of serious romantic relationship, including long-term dating, engagement, or marriage.

So?

wonderland:

--- Citat din: ofemasec din Miercuri, 29 Iulie 2015, 23:52 ---Poate suntem single pentru ca așa ne dorim să fim în etapa asta a vieții.... Poate suntem într- o etapa a vieții in care avem ocazia să ne analizam și să ne redefinim. Partea bună este că avem suficient timp să facem lucruri plăcute, frumoase și utile pentru noi.

--- Terminare citat ---

Sincer, eu am cunoscut putine persoane care sa fie single pentru ca asa isi doresc.
Partea cu analiza si redefinirea e mai mult o... consecinta, un fel de beneficiu secundar, o recomandare pentru valorificarea cat mai buna a perioadei.

Rodica_I:

Citeam de curand  ca “daca vrei ca o relatie sa merga analizeaza-i intai defectele si intreaba-te daca  le poti accepta in timp … ca oricum calitatile te-au dat pe spate din start , apoi tine cont ca cu cat inaintam in varsta defectele se accentueaza..”

Rodica_I:
Oare  lucrurile  placute nu sunt mai frumoase  si  utile in cuplu ? De la spalatul vaselor in doi   ;D .. daca nu ai masina de spalt vase ;)  pana o plimbare in parc sau pe malul marii , mersul la un concert ,un teatru , dansul in doi la restaurant ..vizionarea  unui film  si pot da exemple o grmada.

Maiii dar asta inceamna sa renuntam la sc..asa ca ar trebui sa ne  gandim bine :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă