Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
deli_a:
[quote Apropo... Deliaaaaa... te am intr-un film in care il inviti pe Toni la vals. Esti super!
[/quote]
Ooooooffff >:( am fost asa de virusata (eu, nu computerul) ca abia m-am tarat la servici, inca n-am deschis cutia de mail si sincer mi-e cam frica ce mai poze si filme or fi pe acolo cu mine :blush: no, zilele astea sper sa pot vedea si eu ceva din ele... oricum, cele 4 zile si 4 nopti de *|* au meritat 12 zile de gripa ...
deli_a:
Scuze, eram :offtopic:
LiaV:
--- Citat din: deli_a din Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 13:47 ---[quote Apropo... Deliaaaaa... te am intr-un film in care il inviti pe Toni la vals. Esti super!
Ooooooffff >:( am fost asa de virusata (eu, nu computerul) ca abia m-am tarat la servici, inca n-am deschis cutia de mail si sincer mi-e cam frica ce mai poze si filme or fi pe acolo cu mine :blush: no, zilele astea sper sa pot vedea si eu ceva din ele... oricum, cele 4 zile si 4 nopti de *|* au meritat 12 zile de gripa ...
--- Terminare citat ---
E bine ca ti-a trecut, Delia!
Filmele si pozele au un termen limitat, sa stii. Ale mele. Ar fi mai bine sa le descarci mai intai si apoi mai vezi tu daca te uiti sau nu.
floaredecolt:
buna,sunt vaduva de 13 ani,deci sunt singura si nu ma pot obisnui cu singuratatea si vreau sa cred ca voi gasi persoane ce imi impartasesc ideea ,poate chiar aici! va salut pe toti si va doresc multa iubire,fata de voi si ceilalti,daca suntem mai buni ii vom contagia si pe cei de langa noi.pace
iana:
--- Citat din: LiaV din Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 12:47 ---Adriana, ai cumva cont de facebook?
I-am scris prietenei mele si vom vedea cum procedam. Nu am inca idee daca iti poti face rezervarea fara invitatie. Poate ca ar fi mai bine sa imi scrii mie sau direct ei.
Contul meu este Lia Voinea, iar al Danielei acesta:
http://www.facebook.com/grosu.daniela.140
--- Terminare citat ---
Lia, i-am scris prietenei tale si ti-am scris si tie.
Sper sa ne putem vedea, in functie de programul tau. Cand poti, suna-ma...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă