Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Caroline:
--- Citat din: LiaV din Luni, 14 Ianuarie 2013, 18:16 ---Am observat discutia asta inca de la Geoagiu si nici atunci, si nici acum nu inteleg cu cine va certati, fetelor?
Omu' a citit, e bine ca a facut-o. Eu, de ex, nu am reusit inca sa citesc atat. A retinut ce-a vrut, a privit totul din perspectiva proprie, a scris cum l-a dus capsorul si, cred eu, a plecat, ca nu-l mai gasesc pe nicaieri.
Nu vrea sa participe, pentru ca e mai simplu pe internet. Aici si cel mai pricajit pisic, e leu-paraleu, voi nu stiti?
Dar pe undeva, ceea ce a citit omu' a ramas inregistrat si dupa ce-si va epuiza sansele cu partenerele mult visate (e bine ca e optimist), va ajunge in papuceii nostri "viciosi", pentru ca dupa felul in care s-a exprimat... probabil ca va atinge cu brio 70 de ani in solitudine. Sa-i dea Dumnezeu o viata lunga! :))
Iar daca va reveni printre noi, probabil cu alt ID, mai modest oO noi, fete politicoase, il vom invita la "dans"! :box:
Apropo... Deliaaaaa... te am intr-un film in care il inviti pe Toni la vals. Esti super!
Na, ca mi-am spus si eu parerea, ca ma ardea tare s-o fac.
Va imbratisez! :smitten:
--- Terminare citat ---
Subscriu 100%! Eu am observat discutia de la inceput, dar in tacere. Anumitor oameni nu are niciun rost sa le raspunzi. Nu vei schimba nimic.
LiaV:
--- Citat din: anda din Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 18:16 ---Heiii, chiar ca se lasa cu intalnire ca intre fete! Vin, cum sa nu. Faceti propuneri unde sa ne intalnim - spatiu larg si loc de parcare musai.Eu propun Trattoria il Calcio Pescariu - Italian Restaurant -se afla pe Barbu Vacarescu sau pe Delea Veche.Propuneti si voi, dar... PARCARE!
--- Terminare citat ---
Micaela, Iana, Anda... ati lasat balta intalnirea noastra.
Dar cum eu trebuie sa ajung la Bucuresti luna asta, care aveti chef sa veniti cu mine aici? E o tanara sibianca, o fata deosebita, ce debuteaza in Bucuresti.
Gigi, Anda scria ca vazitator pe-atunci. Mai este aici... ca sa ma astepte la gara? ;)
Glumesc... dar tot as vrea sa stiu de ea.
http://www.facebook.com/events/432339083502474/?ref=3
iana:
--- Citat din: LiaV din Marți, 15 Ianuarie 2013, 16:02 ---Micaela, Iana, Anda... ati lasat balta intalnirea noastra.
Dar cum eu trebuie sa ajung la Bucuresti luna asta, care aveti chef sa veniti cu mine aici? E o tanara sibianca, o fata deosebita, ce debuteaza in Bucuresti.
http://www.facebook.com/events/432339083502474/?ref=3
--- Terminare citat ---
LiaV, eu vin cu placere. Am vazut ca spectacolul este in 21 ianuarie. Este insa cu rezervare, asa ca intreb: in cazul in care ai rezervat deja, mai suplimentezi tu cererea cu un bilet ? sau fac eu separat rezervarea ?
LiaV:
--- Citat din: iana din Marți, 15 Ianuarie 2013, 22:34 ---LiaV, eu vin cu placere. Am vazut ca spectacolul este in 21 ianuarie. Este insa cu rezervare, asa ca intreb: in cazul in care ai rezervat deja, mai suplimentezi tu cererea cu un bilet ? sau fac eu separat rezervarea ?
--- Terminare citat ---
Ma bucur!!!! Mult de tot, Iana!
Voi vorbi cu Daniela sa iti faca rezervare. Si inainte sa plec, te voi suna. Zilele astea sunt un pic mai ocupata cu altele.
Dar oricum, voi ajunge in Bucuresti dupa ora 15, la hotel pe la 16-16.30, iar apoi pana la spectacol am liber.
Plec a doua zi tot asa, dupa pranz. Acum nu-mi amintesc exact ora, dar stiu ca ajung acasa cam pe la miezul noptii.
LiaV:
--- Citat din: iana din Marți, 15 Ianuarie 2013, 22:34 ---LiaV, eu vin cu placere. Am vazut ca spectacolul este in 21 ianuarie. Este insa cu rezervare, asa ca intreb: in cazul in care ai rezervat deja, mai suplimentezi tu cererea cu un bilet ? sau fac eu separat rezervarea ?
--- Terminare citat ---
Adriana, ai cumva cont de facebook?
I-am scris prietenei mele si vom vedea cum procedam. Nu am inca idee daca iti poti face rezervarea fara invitatie. Poate ca ar fi mai bine sa imi scrii mie sau direct ei.
Contul meu este Lia Voinea, iar al Danielei acesta:
http://www.facebook.com/grosu.daniela.140
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă