Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (331/417) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: Gabriela S din Duminică, 13 Ianuarie 2013, 00:04 ---Bine v-am gasit oameni singuri!!!!

--- Terminare citat ---
Gabriela, draga mea!
Am fostla revelionul de anul astacu gasca din SinglesCamp si crede-ma ca s-au inchegat amicitii, 'ne vizitam' pe facebook, etc. Ca si statut, DA, SUNTEM SINGURI!CARE-I BAIUL?Am un principiu:data tot sunt singura, pai hai sa valorific chestia asta!Oamenii singuri, adica NECESATORITI, au mai mult timp liber si pot sa-si exercite pasiunile, micile lor placeri in sensul asta!Nu mai reiau ce s-a spus pe forumul asta, dar citeste si ai sa vezi!
 :love:

ceccyll:
  Buna ziua lume!
  (In primul rand mentionez ca nu sunt familiarizata cu forumurile de niciun fel si nu stiu daca am postat "unde trebuie" in cadrul topic-ului)
  Sunt noua aici, in cautare de prieteni, prietene , caci cei pe care-i avem de ani de zile parca s-au vorbit intre ei sa fie mojici , culmea toti in aproximativ in acelasi timp. Sunt tanara, 31 de ani ,plina de viata si ma adaptez foarte greu acestei situatii si nici nu vreau sa ma obisuiesc prea mult, pentru ca pe termen lung sigur nu face bine.... Am ceva timp de cand sunt asa....singura...si fara amici si fara partener de viata si ma conversez doar cu animalele mele si cand sunt @work evident cu colegii de serviciu E greu si urat , treci prin diverse stari nasoale, pe care nu le meriti si nu stii de ce tocmai tu tre sa treci prin ele ...si uite asa trec zilele una dupa alta cu o multime de ganduri in cap si cu ochii la documentare Discovery (bune si ele....dar nu la nesfarsit)... Cum se intampla treburile pe aici ? Sunt deschisa catre a cunoaste oameni si a intemeia noi prietenii :)

rodica:
Bine ai venit ceccyli
nu esti singura care treci prin asa ceva, esti destul de tanara 31 de ani.
Ne ai pe noi aici, poate ne vedem la Sighisoara pe 28 martie? Cine stie?

Rollys:
Bine ai venit Ceccyll
oamenii se schimba in timp, si nu cand am vrea noi sau cum am vrea.
cu totii de fapt ne schimbam si in diferite etape ale vietii avem nevoie
de alti prieteni, asa ca poate nu e tocmai o intamplare ca ne gasim aici :)

ceccyll:
 Multumesc pentru "primire" Rollys si Rodica :)
 Bucuresteni-bucurestence printre voi ? Defapt...ce face lumea pe aici in afara de a merge impreuna in excursiile organizate ? Intre timp...ma refer.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă