Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (328/417) > >>

Emi:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 11 Ianuarie 2013, 10:37 ---Aaaaah, Emi, da, Emi! Buna!  Si felicitari pentru ieri!  :applause:  Pe mine m-a lasat memoria! Vazand reportajul, mi-am zis: o stiu pe doamna, dar de unde? ? ?   :)  Dambovicioara, desigur, cum am putut sa uit?! Recunosc si poza de la avatar!!! Abia astept sa vad toata filmarea!  :)

--- Terminare citat ---
                                                                                                                                                                                                                          Buna Maria,multumesc pt aplauze,sper ca am reusit sa le transmit ceva persoanelor singure.Sper sa ne intilnim la carnaval

Gabriela S:
Bine v-am gasit oameni singuri!!!!

deli_a:
Gabriela, de cand suntem cu prietenii din SC, nu mai suntem singuri !! Pe bune !!  :)

LiaV:

--- Citat din: Karola din Vineri, 28 Decembrie 2012, 21:50 --- ........da da da......macar ai fost sincer. Indiferent care iti va fi scopul eu totusi iti spun:bine ai venit! :)

--- Terminare citat ---

Am observat discutia asta inca de la Geoagiu si nici atunci, si nici acum nu inteleg cu cine va certati, fetelor?
Omu' a citit, e bine ca a facut-o. Eu, de ex, nu am reusit inca sa citesc atat. A retinut ce-a vrut, a privit totul din perspectiva proprie, a scris cum l-a dus capsorul si, cred eu, a plecat, ca nu-l mai gasesc pe nicaieri.
Nu vrea sa participe, pentru ca e mai simplu pe internet. Aici si cel mai pricajit pisic, e leu-paraleu, voi nu stiti? 

Dar pe undeva, ceea ce a citit omu' a ramas inregistrat si dupa ce-si va epuiza sansele cu partenerele mult visate (e bine ca e optimist), va ajunge in papuceii nostri "viciosi", pentru ca dupa felul in care s-a exprimat... probabil ca va atinge cu brio 70 de ani in solitudine. Sa-i dea Dumnezeu o viata lunga! :)) 
Iar daca va reveni printre noi, probabil cu alt ID, mai modest  oO noi, fete politicoase, il vom invita la "dans"!  :box:
Apropo... Deliaaaaa... te am intr-un film in care il inviti pe Toni la vals. Esti super!

Na, ca mi-am spus si eu parerea, ca ma ardea tare s-o fac. 
Va imbratisez!  :smitten:

Karola:

--- Citat din: LiaV din Luni, 14 Ianuarie 2013, 18:16 ---Am observat discutia asta inca de la Geoagiu si nici atunci, si nici acum nu inteleg cu cine va certati, fetelor?
Omu' a citit, e bine ca a facut-o. Eu, de ex, nu am reusit inca sa citesc atat. A retinut ce-a vrut, a privit totul din perspectiva proprie, a scris cum l-a dus capsorul si, cred eu, a plecat, ca nu-l mai gasesc pe nicaieri.
Nu vrea sa participe, pentru ca e mai simplu pe internet. Aici si cel mai pricajit pisic, e leu-paraleu, voi nu stiti? 

Dar pe undeva, ceea ce a citit omu' a ramas inregistrat si dupa ce-si va epuiza sansele cu partenerele mult visate (e bine ca e optimist), va ajunge in papuceii nostri "viciosi", pentru ca dupa felul in care s-a exprimat... probabil ca va atinge cu brio 70 de ani in solitudine. Sa-i dea Dumnezeu o viata lunga! :)) 
Iar daca va reveni printre noi, probabil cu alt ID, mai modest  oO noi, fete politicoase, il vom invita la "dans"!  :box:
Apropo... Deliaaaaa... te am intr-un film in care il inviti pe Toni la vals. Esti super!

Na, ca mi-am spus si eu parerea, ca ma ardea tare s-o fac. 
Va imbratisez!  :smitten:

--- Terminare citat ---
Hmmmm, a fost o discutie fierbinte!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă