Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (317/417) > >>

Karola:

--- Citat din: Simona56 din Duminică, 25 Noiembrie 2012, 12:11 ---
Traiesc in Sibiu si as vrea sa incerc si grupul vostru? Poate incep cu excursia de la Sighisoara. Ce sfat imi dati?

--- Terminare citat ---

Bine ne-ai gasit!
Si eu sunt din Sibiu si nu sunt singura, tocmai ne-am intors de la Dambovicioara unde au mai participat doua ,,minunatii "
,,care fac toti banii" (cum spunea cineva din grup), fiind de varste apropiate cu tine si care ne-au incantat si binedispus cu gandirea lor pozitiva.

silviu:
Povestea vietii mele: De ce sunt singura?
Cum ne asternem, asa dormim. Asta daca putem inchide un ochi... Este tare greu sa te poti odihni cand esti singura. Si mai greu atunci cand te simti singura.

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: silviu din Marți, 27 Noiembrie 2012, 13:28 ---Povestea vietii mele: De ce sunt singura?
Cum ne asternem, asa dormim. Asta daca putem inchide un ochi... Este tare greu sa te poti odihni cand esti singura. Si mai greu atunci cand te simti singura.

--- Terminare citat ---

fantastic ce probleme are cate unele..daca tampenia ar putea sa doara, n-am mai putea sta de tipete...

Simona56:

--- Citat din: Karola din Marți, 27 Noiembrie 2012, 09:59 ---Bine ne-ai gasit!
Si eu sunt din Sibiu si nu sunt singura, tocmai ne-am intors de la Dambovicioara unde au mai participat doua ,,minunatii "
,,care fac toti banii" (cum spunea cineva din grup), fiind de varste apropiate cu tine si care ne-au incantat si binedispus cu gandirea lor pozitiva.

--- Terminare citat ---
Bine te-am intalnit. Esti prima sibianca ce o intalnesc aici. Sper sa ne intalnim si in realitate

Karola:

--- Citat din: Simona56 din Marți, 27 Noiembrie 2012, 15:41 ---Bine te-am intalnit. Esti prima sibianca ce o intalnesc aici. Sper sa ne intalnim si in realitate

--- Terminare citat ---
Cu siguranta ne vom intalni, fetele mele (asa le alint eu pe cele doua doamne) inca nu au profil pe forum, dar o sa le fac imediat ce imi fac ceva mai mult timp....si atunci vei povesti si cu ele.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă