Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Simona56:
--- Citat din: Karola din Marți, 27 Noiembrie 2012, 17:01 ---Cu siguranta ne vom intalni, fetele mele (asa le alint eu pe cele doua doamne) inca nu au profil pe forum, dar o sa le fac imediat ce imi fac ceva mai mult timp....si atunci vei povesti si cu ele.
--- Terminare citat ---
Deci si eu am sansa de a deveni.... "fata ta"? :flori:
Karola:
Sigur ca da! :)
marilena09:
Sunt singura pentru ca asa am ales....eu am ales, perfecta constienta de ceea ce fac......si azi pentru prima data a constatat ca am nevoie de o schimbare....de ceva nou, oameni noi....si ca sa fiu sincera in seara asta am simtit pentru prima data un gol in jurul meu....si pentru ca a ,,umple un gol" nu e un motiv suficient ca sa ma ,,arunc" intr-o relatie, m-am gandit sa fac ceva nou, ceva care sa estompeze golul din jurul meu :) si apoi ma gandesc deja la vara ce vine...vara in care asi dori sa merg in Thailanda dar nu am cu cine....prietenii mei inca sunt fascinati de europa :) asa ca m-am gandit sa caut aici noi prieteni, mai ales ca ma intereseaza excursia de la Cheile Nerei, insa inca nu stiu cum va fi programul meu in acea perioada :)
diana.suceveanu:
Eu cred ca singuratatea este soarta tuturor oamenilor inzestrati cu o capacitate deosebita.Ei o vor deplange uneori insa o vor alege intotdeaunaca pe cel mai mic dintre doua rele..! In singuratate inveti rugaciunea si meditatia care iti arata ca ea, singuratatea nu exista!Suntem singuri , prin destin, visam de singuratate! Va imbratisez pe toti cu inima!
admin:
Bine ai venit Diana!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă