Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
bit:
Prea multe metale grele are. ;D. Si prea multa apa.
steliana:
combini cu Eliade ... :)
bit:
...si iese la tiganci. Bun si-asa. ;D
Caroline:
--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 08 August 2012, 22:31 ---Am sperat sa gasesc pe cineva sa merg in vacanta pentru ca nu aveam cu cine si uite ca am gasit SC.
A fost cumplit primele zile singura pe strada cand altii se tineau de mana, dar am intalnit o familie de la Iasi si am petrecut cu ei restul vacantei. Erau la a doua casatorie amandoi si m-am intrebat eu de ce nu as putea ?! Poate ca nu ar trebui sa ma inchid in casa si sa incui usa pe dinautru asa cum am facut 4 ani de zile.
Cat timp va bate inima nu ma voi mai opri "sa traiesc". :yeah:
--- Terminare citat ---
Asa am patit si eu. Anu' trecut platisem deja avansul pentru revelion cu prietenii locali (toti cupluri), cand m-a luat asa un chef sa schimb rutina de fiecare an... consecutiv, cineva mi-a trimis un spam pe mail cu Singles Camp. In 3 zile am recuperat avansul si am achitat revelionul aici. Si de-atunci o tin tot asa... ;)
micaela:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 08 August 2012, 23:58 ---Asa am patit si eu. Anu' trecut platisem deja avansul pentru revelion cu prietenii locali (toti cupluri), cand m-a luat asa un chef sa schimb rutina de fiecare an... consecutiv, cineva mi-a trimis un spam pe mail cu Singles Camp. In 3 zile am recuperat avansul si am achitat revelionul aici. Si de-atunci o tin tot asa... ;)
--- Terminare citat ---
toate astea?!! :o
te pomenesti, Carol, ca tu esti "mama si tata" englezei si francezei interimarului nostru de mare prestanta? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă