Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (287/417) > >>

Geta D:
Bitek trebuie neaparat sa vii la   "Sarbatoarea Recoltei" in Sibiel sa iti schimbam parerea. Nu se poate  :(
 In SC sunt oameni cu pofta de viata. Tu ce faci?! Mai lasa logica din cand in cand  |o

micaela:

--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 08 August 2012, 22:40 ---Bitek trebuie neaparat sa vii la   "Sarbatoarea Recoltei" in Sibiel sa iti schimbam parerea. Nu se poate  :(
 In SC sunt oameni cu pofta de viata. Tu ce faci?! Mai lasa logica din cand in cand  |o

--- Terminare citat ---

sa lase logica cioraniana, ca mai exista si un Tutea si un Osho.  ;D

bit:

--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 08 August 2012, 22:40 ---Bitek trebuie neaparat sa vii la   "Sarbatoarea Recoltei" in Sibiel sa iti schimbam parerea. Nu se poate  :(

--- Terminare citat ---
De aia ma si tem. Nu ca-mi veti schimba parerile. Iar poftele vin si trec. Io prefer sa iau viata asa cum e, eventual gri si mirosind a starv uneori. Aia e. In cel mai rau caz, o asezonez cu un un pic de citrice. Insa batut nu ma dau, stai linistita.

nickyblu:

--- Citat din: iana din Luni, 06 August 2012, 21:48 ---Iubesti un copil doar daca este al tau sau il iubesti si pt. ceea ce iti releva in clipa de clipa traita impreuna?
Pt.  ca in prima situatie te iubesti in mare masura si pe tine, ca o extensie a ta, ca o manifestare de orgoliu si de simt de posesiune. Si tot ce poti dezvolta este doar un atasament, atunci cand nu esti parintele biologic; sau daca esti, ma intreb unde se sfarseste dragostea de sine si incepe cea fata de copil?

--- Terminare citat ---
Eu nu am pretentia sa fiu atat de sofisticat ca tine, la mine lucrurile sunt simple, deocamdata nu am un copil si as dori ca un om normal sa am unul. Cred ca majoritatea dintre voi a trecut prin asta si nu cred ca v-a acuzat cineva ca sunteti insensibili si vreti sa va iubiti pe voi insiva prin extensia pe care o reprezinta copiii vostri.
Ca sa nu mai fie dubii in privinta modului meu de gandire te-as invita sa te gandesti de ce ai ales sa faci un copil si nu te-ai maritat cu cineva care avea copii deja.
Sa inteleg ca declaratia pur feminina: " te iubesc, vreau sa am un copil cu tine " e doar o chestie de manipulare?  :)

steliana:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 08 August 2012, 22:47 ---sa lase logica cioraniana, ca mai exista si un Tutea si un Osho.  ;D

--- Terminare citat ---

da, Bacovia ce are?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă