Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (289/417) > >>

bit:
Mica, ai postat in alta patratica  ;D ;D ;D

micaela:
 :) da, am citat alt paragraf. faceam referire la acela cu materiile predate de Carol. :)

Geta D:
Am devenit dependenta de Single Camp. Abia astept sa posteze Gigi actiunile pe 2013.
La anul voi avea un an plin de calatorii  :D

Lili Zamfirescu:
Buna tuturor. Am descoperit zilele astea SC, si in pas saltat si galopant m-am incris pentru excursia din Delta. Apropos "de ce suntem single"..adevarat ca omu' nu-i facut sa traiasca singur. Dar eu prefer singuratatea mea decat singuratatea in 2, care seaca si roade mult mai tare. Si nici nu cred ca asta-i cel mai rau lucru care se poate intampla. Suntem singuri pentru ca...undeva, candva.. ori am ales gresit, ori n-au fost faptele pe masura lucrurilor sau invers..ori n-am avut mintea de acum..In fond. nu mai conteaza. Anii nu se intorc si viata nu se traieste cu amanare.

Geta D:

--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 08 August 2012, 22:55 ---Eu nu am pretentia sa fiu atat de sofisticat ca tine, la mine lucrurile sunt simple, deocamdata nu am un copil si as dori ca un om normal sa am unul. Cred ca majoritatea dintre voi a trecut prin asta si nu cred ca v-a acuzat cineva ca sunteti insensibili si vreti sa va iubiti pe voi insiva prin extensia pe care o reprezinta copiii vostri.
Ca sa nu mai fie dubii in privinta modului meu de gandire te-as invita sa te gandesti de ce ai ales sa faci un copil si nu te-ai maritat cu cineva care avea copii deja.
Sa inteleg ca declaratia pur feminina: " te iubesc, vreau sa am un copil cu tine " e doar o chestie de manipulare?  :)

--- Terminare citat ---

Nickyblue, te rog nu generaliza  :)
 Asa cum nu toti barbatii sunt la fel, nici femeile nu sunt toate la fel. Problema este ca poate fi atat de dependent de copil, care vrea sa fie langa mama naturala si este normal, incat copilul pleaca la mama, el pleaca dupa copil si ramai fara el si fara copilul lui. Si crede-ma, ca vorbesc in cunostinta de cauza  :slap:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă