Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (286/417) > >>

micaela:

--- Citat din: Doina din Miercuri, 08 August 2012, 22:18 ---Fa-i  loc in garaj, aloca-i o parte de sifonier, dormi chinuita pe-o jumatate de pat ca sa-ncapa si el...Si sa vezi cum vei realiza urgent cit esti de multumita si nimic nu-ti lipseste !  *|* :2funny:

--- Terminare citat ---

;D ;D astea nu-s mare problema... mai greu e sa fac loc toanelor lui, fitzelor lui, minciunelelor lui.. ::)
ii dau si tot sifonieru', numai sa plece cu el.  ;D ;D

micaela:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 08 August 2012, 22:15 ---toane ale pubertatii ;D stai sa vezi la a doua tinerete :D

--- Terminare citat ---

;D de-asta mi-e mie teama, ca o sa ma "äpuce" cand o sa fie si mai "tardiv" decat acum si-o sa regret ca n-am fost "deschisa" ideii cand inca mai functionam biped ( ca de la o varsta exista riscul de a fi 'trois-pieds") ..;D

Geta D:
Bitek, daca nu am spera cum ar fi viata noastra?!  |o
Asa am gasit SC. Am sperat sa gasesc pe cineva sa merg in vacanta pentru ca nu aveam cu cine si uite ca am gasit  SC.
Am fost la Sovata singura 9 zile. A fost cumplit primele zile singura pe strada cand altii se tineau de mana, dar am intalnit o familie de la Iasi si am petrecut cu ei restul vacantei. Erau la a doua  casatorie amandoi si m-am intrebat eu de ce nu as putea ?!  Poate ca nu ar trebui sa ma inchid in casa si sa incui usa pe dinautru asa cum am facut 4 ani de zile.
Cat timp va bate inima nu ma voi mai opri "sa traiesc".  :yeah:

micaela:

--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 08 August 2012, 22:31 ---Bitek, daca nu am spera cum ar fi viata noastra?!  |o
Asa am gasit SC. Am sperat sa gasesc pe cineva sa merg in vacanta pentru ca nu aveam cu cine si uite ca am gasit  SC.
Am fost la Sovata singura 9 zile. A fost cumplit primele zile singura pe strada cand altii se tineau de mana, dar am intalnit o familie de la Iasi si am petrecut cu ei restul vacantei. Erau la a doua  casatorie amandoi si m-am intrebat eu de ce nu as putea ?!  Poate ca nu ar trebui sa ma inchid in casa si sa incui usa pe dinautru asa cum am facut 4 ani de zile.
Cat timp va bate inima nu ma voi mai opri "sa traiesc".  :yeah:

--- Terminare citat ---

bravo, getuta! esti o winnera si sigur vei afla ce-ti doresti.  :) keep going!

bit:

--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 08 August 2012, 22:31 ---Bitek, daca nu am spera cum ar fi viata noastra?!  |o

--- Terminare citat ---
Cum "cum ar fi"? Asa cum e. Ce, daca vezi totu-n roz, zaharu-i mai dulce si sarea mai sarata sau cum?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă