Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (285/417) > >>

micaela:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 08 August 2012, 22:03 ---strategie: pune Getuta inca o farfurie si un tacam la masa; o cana de cafea dimineata langa a ta; o tigara in scrumiera ... fa si conversatie cu cel care va sa fie ...  ;)

--- Terminare citat ---

ce ma fac ca eu nu-mi mai doresc deloc chestiunea asta, lately?  :( o fi "de moment" sau semn de batranete?  ;D

L.E. mie-mi merge jalnic chat-ul... o fi vreun troian, sau asa e si la voi?

steliana:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 08 August 2012, 22:06 ---da' oare-i suficient? tre' sa formuleze si sa vizualizeze si ce fel de om se aseaza la masa ei, sa nu se trezeasca cu "nepotrivitu''" ;D

--- Terminare citat ---

mi-emi zici, care vedeam doar barba si mustata? si asa a fost! ;D

steliana:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 08 August 2012, 22:08 ---ce ma fac ca eu nu-mi mai doresc deloc chestiunea asta, lately?  :( o fi "de moment" sau semn de batranete?  ;D

--- Terminare citat ---

toane ale pubertatii ;D stai sa vezi la a doua tinerete :D

Doina:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 08 August 2012, 22:08 ---ce ma fac ca eu nu-mi mai doresc deloc chestiunea asta, lately?  :( o fi "de moment" sau semn de batranete?  ;D

L.E. mie-mi merge jalnic chat-ul... o fi vreun troian, sau asa e si la voi?

--- Terminare citat ---

Fa-i  loc in garaj, aloca-i o parte de sifonier, dormi chinuita pe-o jumatate de pat ca sa-ncapa si el...Si sa vezi cum vei realiza urgent cit esti de multumita si nimic nu-ti lipseste !  *|* :2funny:

micaela:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 08 August 2012, 21:50 ---Mda, maine poate cadea o bomba. Sau un cutremur. Haide bre, get real!
In rest iti dau dreptate, singurul mod prin care poti razbi e sa renunti la speranta, cum zicea si Cioran. Aia otraveste sufletul cu false asteptari. Dar un pic de planning strategic trebe.

--- Terminare citat ---
nu vreau sa-l contrazic pe Cioran, ca nu-mi permit, da' cred ca un pic de speranta "necramponata", adica neimpanata cu ästeptari categorice si tensionante, posibil generatoare de frustrare (prin neimplinirea lor), e necesara. Daca nu forezi in tine, nu-ti clarifici ce vrei, ce-ti place, nu-ti formulezi acelea, clar, pozitiv, senin, atunci nu-ti faci aliat Universul (ca mai e si un Cohelio care spune ca-l poti face pe acela "sa lucreze pentru tine ;)") in implinirea fiintei tale. si, ti-am mai zis, bit, eu am convingerea ca älgoritmu'" asta chiar functioneaza (cred asta din propriile mele experiente), dar pentru asta e musai sa te dezbari de acest negativism care te pune sub semnul lui "nu". :)

God! merge execrabil sistemul meu... nush'ce-i asta...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă