Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (284/417) > >>

Geta D:
Multumesc Micaela pentru cuvinte. Acum ce-o vrea Dumnezeu. Fiecare are un destin in viata.
O sa-i propun lui Gigi sa construiasca o cladire la Sibiel si sa ne mutam acolo cu totii si sa traim numai in megapetrecere....  :yeah:

steliana:
strategie: pune Getuta inca o farfurie si un tacam la masa; o cana de cafea dimineata langa a ta; o tigara in scrumiera ... fa si conversatie cu cel care va sa fie ...  ;)

micaela:

--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 08 August 2012, 22:02 ---Multumesc Micaela pentru cuvinte. Acum ce-o vrea Dumnezeu. Fiecare are un destin in viata.
O sa-i propun lui Gigi sa construiasca o cladire la Sibiel si sa ne mutam acolo cu totii si sa traim numai in megapetrecere....  :yeah:

--- Terminare citat ---

exact asa.  :) viata poate fi traita frumos in fiecare dintre variante. ti-o spun din experienta.  :) ;)
de acord; si sa se decreteze "vacanta pe viata"pentru membrii SC. ;D

micaela:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 08 August 2012, 22:03 ---strategie: pune Getuta inca o farfurie si un tacam la masa; o cana de cafea dimineata langa a ta; o tigara in scrumiera ... fa si conversatie cu cel care va sa fie ...  ;)

--- Terminare citat ---

da' oare-i suficient? tre' sa formuleze si sa vizualizeze si ce fel de om se aseaza la masa ei, sa nu se trezeasca cu "nepotrivitu''" ;D

bit:

--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 08 August 2012, 22:02 ---O sa-i propun lui Gigi sa construiasca o cladire la Sibiel si sa ne mutam acolo cu totii si sa traim numai in megapetrecere....  :yeah:

--- Terminare citat ---

Aham. Oricum ar fi, sa stii ca ziua de luni tot vine. Ba chiar dupa fiecare duminica, garantat.

Io acuma imi cer scuze daca par un gretos acrit de viata. Probabil ca oi fi si asa. Insa dincolo de asta, cred ca o doza de realism este in ceea ce spun. Drept pentru care imi sustin aberatiile in continuare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă