Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
bit:
--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 08 August 2012, 21:03 ---...
Sunt un om optimist si nu ma las cu una cu doua. :box:
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 08 August 2012, 21:41 ---De 3 zile m-am intors din Maramures si mi s-au inecat corabiile. Vreau inapoi......... :((
--- Terminare citat ---
Sa-nteleg ca deja esti la 3. Cum ziceam, zambeste cat mai poti.
Caroline:
Eu zic ca cel mai bine e sa nu-ti faci niciun plan cu daca... iar daca nu... Viata este imprevizibila si nepasatoare la planurile nimicniciei noastre. Singurul mod de a o "pacali" este sa o traiesti, asa cum vine, acum si aici. ::)
steliana:
pai vezi? si eu vreau inapoi ... macar pana la Maramuresul de anul trecut ...
micaela:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 08 August 2012, 21:32 ---Smile (now), tomorrow will be worse!
--- Terminare citat ---
bit, nu demoraliza copilu'! :P
Getuta, doreste-ti in continuare "peticul", cu seninatatea lui "ce-o fi o fi; oricum, va fi bine". Adica e minunat sa gasesti omul cu care sa cladesti toate cele enumerate de tine, si pentru asta e important sa gandesti la (atragi) asta, frumos si relaxat, iar daca, in varianta 2, acest "petic" nu va binevoi sa apara, nu-i bai, se poate trai frumos si singur. si da, libertatea de a fi tu insuti, in fapte si exprimare, este extrem de importanta pentru a fi fericit. Ea poate sa existe, insa, si intr-un cuplu cu adevarat reusit. :)
bit:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 08 August 2012, 21:45 ---Eu zic ca cel mai bine e sa nu-ti faci niciun plan cu daca... iar daca nu... Viata este imprevizibila si nepasatoare la planurile nimicniciei noastre. Singurul mod de a o "pacali" este sa o traiesti, asa cum vine, acum si aici. ::)
--- Terminare citat ---
Mda, maine poate cadea o bomba. Sau un cutremur. Haide bre, get real!
In rest iti dau dreptate, singurul mod prin care poti razbi e sa renunti la speranta, cum zicea si Cioran. Aia otraveste sufletul cu false asteptari. Dar un pic de planning strategic trebe.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă