Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (254/417) > >>

almi_gabi:
sau suntem single pentru ca inconstient refuzam sau nu reusim sa ne integram si sa acceptam viata celuilalt   :coolsmiley:

Emi 53:
Singuratatea este dureroasa la inceput,starea de serenitate o dobandim dupa un drum dificil de auto- cunoastere, de aceea o pretuim cu adevarat, si nu suntem intr-o relatie cu orice pret.In fond starea de bine trebuie sa o ai intr-o relatie , daca nu ce sens are?.

nickyblu:
Suntem single pentru ca asta e o stare de normalitate. Nevoia de a forma un cuplu apare in momentul in care incepem sa fim constienti de sexualitatea noastra, acesta fiind mecanismul prin care natura asigura perpetuarea speciei. De aceea la tinerete suntem mai dispusi sa trecem cu vederea defectele partenerului pentru ca prioritate au hormonii. Dupa aceasta perioada nevoia de a fi intr-un cuplu dispare si ramane doar nevoia de a avea pe cineva alaturi sau mai bine zis nevoia de a nu fi singur. Din cauza asta suntem si mai critici in privinta calitatilor sau obiceiurilor celuilalt, pentru ca nu ne-am dori sa petrecem timpul liber cu cineva care nu are simtul umorului sau simtul igienei personale de exemplu.

Emi 53:
Pt. mine starea de normalitate nu este singuratatea.Accept starea de single pt. ca nu am o solutie mai buna, si caut sa o traiesc intr-o anumita liniste.O relatie de cuplu nu cred ca are sexualitatea pe plin plan.Daca numai nevoia de-a nu fi singur ramane ca si criteriu dupa o anumita varsta  sincera sa fiu nu ma regasesc in schema asta.

steliana:
mi-ai auzit gandul si ai postat inainte. doar ca ... sexualitatea implineste planul. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă