Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (253/417) > >>

iana:
Suntem singuri pentru ca la un moment dat alegem sau ne indreptam inconstient spre a fi singuri. Undeva, pe drum, incetam sa mai comunicam si ne hranim doar din amintirile trecutului si din speranta ca viitorul va schimba ceva. Viitorul devine insa un prezent de care nu reusesti sa te mai bucuri.
Nu stiu cine a spus ca singurul lucru constant in viata este schimbarea. Si pentru ca nu reusim sa evoluam in rezonanta, ne saturam de realitatea pe care o percepem si dorim sa ne cream o alta realitate.
Cand eram in cuplu ma simteam sufocata si savuram fiecare moment de singuratate. Acum incep sa ma obisnuiesc cu apasarea singuratatii. Cred ca depinde de caracterul si de puterea de adaptare a fiecaruia de a alege.

neo:
Ianna,lasa,lasa,ieri ai fost ancorata doar in prezent:):P...el VIVA toreroooo:)

steliana:

--- Citat din: neo din Duminică, 01 Iulie 2012, 08:45 ---Ianna,lasa,lasa,ieri ai fost ancorata doar in prezent:):P...el VIVA toreroooo:)

--- Terminare citat ---

crezi tu ... a mimat realitatea! asa am perceput. :)

steliana:

--- Citat din: iana din Duminică, 01 Iulie 2012, 01:37 ---Cand eram in cuplu ma simteam sufocata si savuram fiecare moment de singuratate. Acum incep sa ma obisnuiesc cu apasarea singuratatii. Cred ca depinde de caracterul si de puterea de adaptare a fiecaruia de a alege.

--- Terminare citat ---

cand eram in cuplu, sufocam si de aceea a ales. acum, incerc sa sufoc singuratatea. dar inca nu pot sa aleg SA FIU!!!
de ce la inceput a fost placut FI-ul meu??? aleg sa FIU asa cum sunt!

bit:
Necazul e si cu prejudecata conform careia singuratatea e o problema care "trebuie rezolvata". Si ne grabim s-o rezolvam, facand astfel greseli teribile. Nu fac apologia solitudinii, sper sa nu fiu inteles gresit, insa de ce sa consider starea (mea!) un handicap? Si daca stau sa ma gandesc, realizarile mele majore au fost in timpul cat n-am fost legat de nimeni. Si la fel de bine spun ca-mi place asa de mult starea asta de serenitate pe care o traiesc, chiar daca nu sunt constient mereu de asta. Da, e adevarat, mi-ar place sa fiu cu cineva, insa nu cu orice pret! Am gresit destul (si am platit suficient) ca sa-nvat lectia asta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă