Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (255/417) > >>

nickyblu:

--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 01 Iulie 2012, 12:37 ---Daca numai nevoia de-a nu fi singur ramane ca si criteriu dupa o anumita varsta  sincera sa fiu nu ma regasesc in schema asta.

--- Terminare citat ---
Spune-mi un motiv in plus pentru care tu ai vrea sa fi in cuplu acum.

Emi 53:
Sa impartasesc  ce este frumos.uratul il tin pt . mine.

nickyblu:
Exact ceea ce spuneam, nu ai putea face acest lucru singura.
Altceva?

iana:

--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 01 Iulie 2012, 11:35 ---Singuratatea este dureroasa la inceput,starea de serenitate o dobandim dupa un drum dificil de auto- cunoastere, de aceea o pretuim cu adevarat, si nu suntem intr-o relatie cu orice pret.In fond starea de bine trebuie sa o ai intr-o relatie , daca nu ce sens are?.

--- Terminare citat ---
Emi si Bitek au dreptate, eu insa sunt la inceputul procesului de autocunoastere si reevaluare. Imi doresc sa ajung sa ma simt bine cu mine insami. Si ceva se misca, pentru ca simt si traiesc clipa prezenta. Singuratatea nu este o stare de normalitate, dar cred ca atunci cand te simti cu adevarat liber, poti trai si o libertate in doi. Altfel ajungi la sufocare sau dependenta.

micaela:

--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 12:19 ---Suntem single pentru ca asta e o stare de normalitate. Nevoia de a forma un cuplu apare in momentul in care incepem sa fim constienti de sexualitatea noastra, acesta fiind mecanismul prin care natura asigura perpetuarea speciei. De aceea la tinerete suntem mai dispusi sa trecem cu vederea defectele partenerului pentru ca prioritate au hormonii. Dupa aceasta perioada nevoia de a fi intr-un cuplu dispare si ramane doar nevoia de a avea pe cineva alaturi sau mai bine zis nevoia de a nu fi singur. Din cauza asta suntem si mai critici in privinta calitatilor sau obiceiurilor celuilalt, pentru ca nu ne-am dori sa petrecem timpul liber cu cineva care nu are simtul umorului sau simtul igienei personale de exemplu.

--- Terminare citat ---

cam subscriu.
si totusi...se pare ca exista iubire la orice varsta si atunci nevoia de "insotire" nu mai tine de "fuga" de singuratate ci de bucuria de a fi impreuna cu un om care iti e drag si langa care iti e bine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă