Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (26/417) > >>

Crista:
Ceea ce traiesti trebuie sa te si invete cate ceva.Chia si un divort ,o despartire te va ajuta sa descoperi ce resurse de care nu stiai exista in tine.Te vei surprinde pe tine insati daca reusesti sa nu cazi in deptresii si autocompatimire.

Ayouni:
Buna seara tuturor!
Ma bucur mult ca am ajuns pe acest site si mai ales sper ca aceasta bucurie sa dureze.  Ieri de dimineata am auzit la radio despre proiectul "Singles Camp" si primul lucru, atunci cand am ajuns la serviciu, a fost sa-l caut pe internet si sa ma inscriu imediat.  Tot pe internet cautasem de cativa ani un concept asemanator, fara succes, pana ieri. M-a bucurat si faptul ca am primit imediat un raspuns. Am citit cu multa atentie descrierea site-ului, scopului, principiilor si mi-a placut. 
La intrebarea de mai sus, imi pare rau dar nu am un raspuns si nici nu cred ca-l voi avea vreodata.  L-am cautat mai ales in interiorul meu pentru ca sunt convinsa ca provine dintr-un mecanism necunoscut mie.  Din nou, in ceea ce ma priveste, as refraza intrebarea astfel "de ce sunt singura in Romania" pentru ca acesta este adevarul: intr-o alta tara  pe care o consider o a doua mea patrie, nu m-am simit niciodata singura.  Cand am fost singura a fost o chestiune de alegere personala, in anumite momente.  In schimb de cand m-am intors in tara, nu am reusit o reinsertie care sa-mi permita construirea de prietenii sau macar a ceva asemanator.  Desi am incercat si foarte tare. Este o situatie dureroasa dar care ma si intriga foarte tare in acelasi timp.   Nu ma dau invinsa inca si mi-am zis ca trebuie sa fac tot ce-mi sta in putere pentru a depasi aceasta situatie, ca o datorie fata de mine insami. Pentru ca iubesc viata si o gasesc minunata.  Iar atunci cand ai si prieteni cu care sa impartasesti din minunile ei, totul devine si mai frumos.  Pe curand, aveti grija de voi.

krissunu:
  ...de  ce  suntem  singuri !   ...o  intrebare  pe  care  ne-o  punem  de  multe  ori .  Si  sa  ne  "  pitim "  de  a  da  un  raspuns ; spunem : " Nu ! Nu  suntem  singuri !  Dumnezeu  este  langa  noi .
      Intotdeauna  EL  iti  arata  calea .  Nimic  nu  este  intamplator .  Am  fost  la  locul    si  momentul  potrivit  cand   am  auzit despre  acest  site . 

De  ce  sunt  singur !   ..poate  ca asa  a  fost  sa fie.   

marcutza:
@iulielf, @marlen_i13, @Crista, @Ayouni, @krissunu ne bucuram ca sunteti aici, cu noi si asteptam cu interes povestile, parerile voastre cu si despre comunitate si tot ce tine de acest forum. :)

iulielf:
  Acest raspuns este special pentru Ayouni. Crede-ma, a fost o perioada in care chiar nu mai vedeam viitor, chair daca intotdeauna am fost un optimist.
  Situata in timp, acea perioada este foarte aproape, adica acum 3 saptamani. Din cauza ca nu mai vedeam acest viitor, aveam de gand sa nu mai raman in viata. Marele noroc a fost ca, exact la momentul oportun, au aparut niste idei, care m-au facut sa sun pe cineva pe care nu consideram ca e prieten.
  Acest (acum pot sa-i spun asa) prieten, m-a facut sa vad altfel lucrurile. M-a facut sa aman sa fac ceea ce vroiam sa fac, apoi, urmatoarea zi, mi-a "deschis ochii". Pe aceasta tema e mult de vorbit.
   Tu zici ca te simti singura. Oare cum crezi ca e pentru mine, care mi-am dorit intotdeauna stabilitate, respect reciproc, intelegere, iubire?
   Acum, in momentul asta, eu nu am cu cine vorbi, stau singur in casa sau ies la o plimbare (acum, ca s-a incalzit vremea), de familie, adica frati, sora, mama, nu mai vreau sa stiu, deoarece au fost si sunt niste hoti si profitori. Singurul frate cu care vorbesc este in Italia. Nu am vrut, pana acum, sa caut pe altcineva. Urat nu sunt, chiar nu par de 40 ani, mi se dau cel mult 34 ani dar, sunt chiar singur.
   Nu stiu cum e la tine dar, eu, am inceput sa urasc weekendul. A ajuns sa nu-mi doresc sa vina sfarsitul saptamanii. Cel putin, in cursul saptamanii, mai vorbesc cu colegii de serviciu.
   Deci, daca vrei un prieten adevarat, te rog, nu ezita sa ma contactezi pe yahoo mess. Ma vei gasi cu acelasi nume, iulielf.
   Aici, nu pot sa-ti spun prea multe, ca ar insemna sa umplu un topic numai cu "parerile" mele.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă