Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (27/417) > >>

maria171:
iulielf
eu sunt interesata de parerile tale si nu ma intereseaza cate topicuri ai sa umpli
 ;D
sincer iti spun

Crista:
iulielf,orice rana are nevoie de ceva timp sa se vindece iar inainte trebuie curatata,are dreptate maria,vorbind despre ce ti se intampla ti se vor lamuri multe chestii despre tine,despre ceilalti,despre viata,e ca o curatare a ranii.

iulielf:
   Si, pentru krissunu. Da, sunt sigur ca "o putere divina" ne indruma si ne pazeste si ne da ceea ce avem nevoie atunci cand avem cea mai mare nevoie, dar mai sunt sigur ca nu la toata lumea. Doar la cei cu un suflet si o gandire curata.
   Toata chestia este ca nu trebuie sa facem din asta O RELIGIE.
   Daca ai apucat sa faci din asta, o religie, eu zic ca mai bine apuca-te de altceva. Pune mana pe o carte, studiaza, vezi daca e adevarata sau nu acea religie (bineinteles, nici una nu-i adevarata), dar convinge-te singur.
   Intotdeauna, cei care cred in religie, nu vor fi altfel decat singuri. Poate ca fizic nu, dar in sufletul lor se vor simti intotdeauna singuri, deoarece religia ne inoculeaza in creier anumite sentimente de teama, panica si frica "chiar si de Dumnezeu".
   Chiar credeti ca "Dumnezeu" sau "Allah", sau cum i se mai spune in diverse religii, a creat omul, ca sa-i fie teama de el? Nu. Daca vreti sa spuneti ca, credeti in Dumnezeu, nu spuneti ca sunteti cu frica lui Dumnezeu, macar ati putea spune ca sunteti cu respect pentru ce a creat Dumnezeu.
   Cautai sa aflati "voia" lui Dumnezeu? N-o sa aflati niciodata. Ganditi-va, omul nu se cunoaste pe el insusi, dar vrea sa afle cum a fost creat Universul. Haideti intai sa ne cunoastem pe noi, complet, abia apoi sa avem "tupeul" sa incercam sa cunoastem mai departe.
   Cel care spune ca stie ce vrea Dumnezeu, a citit si el o carte, respectiv probabil Biblia, sau altele asemanatoare, carti care sunt scrise de mana oamenilor, asa ca, niciodata nu vor fi perfect adevarate. Dar, eu il rog pe respectivul sa-mi dovedeasca ca tot, sau macar aproape tot ce scrie in Biblie, este adevarat. Eu pot sa-i dovedesc contrariul.
    Haideti sa incercam sa ne gandim la cele lumesti si sa lasam religia.
    Singurii care reusesc sa faca ceva cu religia sunt cei care o manipuleaza.

marcutza:
"Haideti intai sa ne cunoastem pe noi, complet, abia apoi sa avem "tupeul" sa incercam sa cunoastem mai departe"

Perfect adevarat si de aplicat la multi, @iulielf !!!

"Haideti sa incercam sa ne gandim la cele lumesti si sa lasam religia."

gresita partea cu religia, :) cum sa lasi religia @iulielf, increderea in El si mai ales in noi sunt de nedespartit :) sincer iti spun.

aaa, da sa NU dam vina pe Cel de Sus pt insatisfactiile noastre, pt "singuratatea" noastra, perfect adevarat ;)

iulielf:
   Daca va intereseaza sa vorbim mai mult, va rog, avand in vedere ca aici nu putem vorbi in timp real, sa ma adaugati pe lista de la yahoo mess. Si acolo, ca si aici, ma numesc tot iulielf.
   Parerile mele....ar insemna sa scriu toata ziua si tot nu cred ca as reusi sa termin.
   Aceste pareri se vor gasii intr-un roman pe care m-am hotarat sa-l scriu.
   In viata mea am auzit multe situatii, din diverse "sfere" ale vietii oamenilor dar, nimic din ce am auzit nu se compara cu situatiile prin care am trecut eu. Si iata-ma, am reusit sa fiu in viata, cu speranta zilei de maine, vazand viitorul la fel ca la 30 ani, fara sa incaruntesc.
   "Terapia prin ras, sau haz, sau umor" este una dintre cele mai bune, daca vrei sa intarzii imbatranirea.
   Viata, la ora actuala, se poarta sub o masca sociala. Cand aceasta masca sociala chiar nu iti place sa o afisezi, imbatranirea intarzie dar, datorita societatii, exista posibilitatea de a ramane fara prieteni.
   Oricum, cel mai bine e sa fi intotdeauna cu zambetul pe buze dar, fara a fi fals.
   Eu, cand rad, rad din toata inima, fara a fi fals.
   Daca nu ma amuza o anumita gluma, chiar daca e a patronului, nu rad, doar ca sa-i fac lui pe plac. Nu-mi place falsitatea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă