Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
cameliagabriela:
eu am acest statut "single" de putin timp. am divortat acum 5 luni si sunt singura de 7 luni
eu m-am intrebat de foarte multe ori "cu ce am gresit ca sa fiu singura acum?
la inceput am dat vina pe fostul sot, dar acum am inteles k acesta sit se datoreaza alegerilor mele.
marcutza:
@cameliagabriela, in primul rand bine ai venit printre noi, speram sa te simti bine si sa putem sta la o poveste.
nu stiu daca pot spune "imi pare rau" si sa ma refer la divort, alegerea a fost a ta, asa cum ai spus.
nu cred ca e o salvare/scapare sa dam vina pe cineva in acest context :)
intrebarea aceea ne-am pus-o, probabil cu toti, la momentele respective si chiar dupa si te intreb: ai gasit raspunsul?:) nu cred
hai aici cu noi si o sa vezi ca in timp totul se va limpezii :)
maria171:
--- Citat ---cu ce am gresit ca sa fiu singura
--- Terminare citat ---
eu cred ca in cazul unui divort ambii parteneri sunt de vina
asa cum zice si cami, poate si prin alegerile facute, prin acceptare
sunt multe de discutat
numai ca exista riscul ca femeia sa se culpabilizeze prea mult
ceva de genul a plecat la alta pt ca nu i-am safisfacut poftele, de orice fel, pentru ca nu am lasat de la mine, pt ca am fost prea orgolioasa, pentru ca s-a bagat mama, etc
si uite asa, la a doua relatie, incercand sa nu repetam soarta primei, facem greseli si mai mari
Dumnezeu stie cum o fi bine
iulielf:
Fiecare om este o individualitate. Nu putem spune ca "eu" sunt singur dintr-un anume motiv, iar "tu" esti singura din acelasi motiv. Fiecare a trecut prin niste experiente de viata care nu se pot asocia cu ale altora. Intotdeauna vor diferi, de la caz la caz.
Important este ca uni sunt singuri din cauza greselilor lor (nevazute la timp, sau care nu s-au vrut a se vedea la timp, in speranta ca, in viitor s-ar putea schimba ceva), altii sunt singuri tot din cauza greselilor lor dar, pentru ca si-au dorit aventuri a caror finalitate nu au vrut sa o vada, altii sunt singuri deoarece au fost altruisti si s-au gandit (deoarece adorau persoana de alaturi) mai mult la ceilalti , fara sa se mai gandeasca si la ei si....ar fi multe exemple pe aceasta tema.
marlen_i13:
Buna tuturor!
O intrebare destul de simpla dar dificil de raspuns.
Cred ca suntem singuri din cauza faptului ca am fost dezamagiti candva si ne este greu sa trecem prea usor peste acest lucru si sa mai incercam sa ne intalnim sufletul pereche.
Oare cum ne putem da seama ca am gasit sufletul pereche daca dupa un timp ,persoana in care ai capatat putina incredere, te dezamageste si iar crezi ca ai gresit cu ceva si iti este frica sa mai incerci din nou?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă