Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (249/417) > >>

micaela:
nu cred ca se alarmeaza nimeni. ;D
de la o varsta nici nu-i greu sa ramanem la "only one".  ;D

neo:
hm...e frumos si singuri in doi:)...in niciun caz singur in doi....

luciamanta:
   Single ori în cuplu, important este să fim sănătoşi, să trăim frumos... Cred că este la fel de important să ne asumăm propria viaţă şi cu bune şi cu rele. În ceea ce mă priveşte, este adevărat că am unele probleme cu îndrăgostirea, parcă nu mă mai pot îndrăgosti. Poate eu una nu mi-am iertat unele greşeli, poate percepţia mea asupra oamenilor nu este corectă... Trebuie să învăţ să mă reîndrăgostesc de oameni.

bit:

--- Citat din: micaela din Vineri, 29 Iunie 2012, 13:43 ---depinde care doi.  ;D

--- Terminare citat ---
Bre: Varianta A: sau nu in doi.
        Varianta B :sau nu deloc.

Ce, asa nu se poa`? Iote, de parca fericirea zace in ala de langa tine, cum zac diamantele in fundu`pamantului, asteptand frun istet sa le scoata...

neo:
luciamanta...eu am o vorba-dragostea nu stii cand vine,nu stii cand pleaca...ca sapoti iubi iar,trebuie neaparat sa dai liber la trecut,ca sa poti sa vezi prezentul,care clipa de clipa trece in viitor...cand ai sa armonizezi trecutul ,prezentul si viitorul,atunci suntem pregatiti ptr o noua dragoste...unora le place sa se cufunde in trecut,sunt masochisti...altii,isi iau* inima in dinti*si traiesc clipa cu bunele si rele ei

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă